i borås

Hej alla söta!
Nu är jag framme hos mormor och morfar, eller vi har varit det ett tag, kom fram vid 5 eller nåt. Jag har inte gjort så mycket. Tittat på lite tv, duschat och sånt. Men imorgon så ska jag nog vara med mormor och morfars grannar. Emma, Kalle, Oskar och Hugo. Emma och Kalle är syskon och Hugo och Oskar är syskon, och dem är kusiner med varandra :) Emma är lika gammal som Viola, Kalle lika gammal som mig, Oskar typ 8 eller nåt sånt och Hugo 5 tror jag. Det är ialla fall jätte kul att vara med dem, hihi XD

Imorgon ska vi också ut och äta för mormor har fyllt år. Trevlans, hehe.

Men nu ska jag gå och se på Lets Dance, haha. Carl-Jan är skönast XD

pussar till alla

Idag har jag jobbat!

Hej Bloggen!

Som jag skrev förut så har jag varit på pappas jobb idag. Han jobbar på Sodiak television, alltså dem gör olika tv-program som Made in Sweden, Room Service, Hjälp mm..
Jag och Viola fick sortera MASSA papper i bokstavsording i massa pärmar, inte roligaste jobbet precis. Men ja, det var okej. Och vi fick 300 spänn var för det, så det var ialla fall absolut värt det :)'






Zodiak Line Productions


Godmorgon sunshines!

Vad ska ni göra idag? Själv ska man tjäna lite pengar på pappas jobb, hehe. Jag ska gå om typ en kvart, vet inte riktigt vad jag ska göra där.. men jag får ialla fall lite pengar i fickan :D Tyvärr är jag väldigt fattig just nu, och det finns så mycket man vill köpa till våren.

Juste! Jag ska till mormor och morfar imorgon, jag har glömt säga det. Dem har inget internet, eller ingen dator heller, så det blir nog inget inlägg under helgen om inte mamma tar med sin dator.

Ha en underbar dag!


I want

Från The Body Shop



Aloe Caring Body Balm - Body Butter and Scrubs

Pink Grapefruit Bath & Shower Gel - Best Sellers


Nu är jag trött

Äntligen hemma! Idag har jag inte varit hemma någonting på nästan hela dagen. Vid halv 1 tiden åkte jag och Viola till våran kompis Maya. Vå åt lite mat och spelade Guitar Hero World Tour och sen var det dags att ge sig av. Vi skulle nämligen och Bowla i Åkeshov. Vi tog Tunnelbanan från Vällingby, och det gick riktigt snabbt så vi var där en halvtimma innnan vi skulle börja spela. Och *såklart* så vann jag! Hihi. Nej, jag är inte så duktig egentligen - jag körde med stängsel, hahah. Sen var vi hemma hos Maya ett tag, och sen hämtade pappa oss för vi skulle till vällingby och kolla på skidjackor, för vi är lite onormala och åker skidor på påsklovet istället för på Sportlovet :S Men då är det färre folk ialla fall:)

Den här jackan fick jag.
EVEREST W FREERIDE JKT F8 BLACK

Hittade också en coolish halsduk med "inbyggd" luva eller nåt sånt, fast jag hittade inte nån bild på den på stadiums hemsida.

Nu ska jag nog kolla på lite Two and a half men. Den måste vara inlämnad på fredag och jag har bara sett 5 av 24 avsnitt.. ojoj hur ska det gå.

puss

I like

Åååh, hittade precis en jätte cool grej på ginatricots hemsida. Det finns en knapp till vänster när man har gått in på ett speciellt klädesplagg där det står "Blog". Om man trycker där kommer det upp en kod som kan kopiera och klista in på HTML sidan när man skapar ett inlägg på bloggen. Då kommer klädesplagget på inlägget. NAJS

Så här blir det:



Coolish :D

Gottisdagen

Halloj! :)  Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men nu ska jag berätta vad jag har gjort istället för att skriva här.

När Jenny kom gick vi ner till Spånga Centrum och köpte Semlor, utan mendelmassa såklart ;) Men istället för mandelmassa så fick vi nåt konstigt. A, men det var ialla fall inte gott. Men sen så ringde Leyla och frågade om hon kunde komma, så hon kom. Men då behövde Jenny gå hem, så då såg jag och Leyla på lite Two and a half men. Sen ringde vi Paulina. Så hon kom efter en stund. Då skulle vi baka Solbullar med vaniljkräm, mmmmm! Men då hade vi bara möglig jäst, så vi gick runt till typ alla mina grannar och frågade om dem hade ett paket som vi kunde låna. Till slut så fick vi låna av en. Men hela smeten blev typ misslykad och sen efter typ mindre än 1 timma behövde Paulina gå hem igen. Jag och Leyla var skit trötta, men vi kämpade på med våra bakelser, haha. Sen tillslut vid halv 9 blev de klara. Och de blev faktiskt förvånadsvärt goda :D

Resultatet




Hoppas ni fattade nånting, hihi. Jag märkte att det inte var nå bra skrivet, men om jag ska vara ärlig så pallar jag inte riktigt just nu. Nu ska jag se på sista 5 minuterna av Den rätta för Rosing, hehe.

Pusspuss


Vår 09



Gina Tricot 249 kr

Two and a half men

Hej!

Sitter och kollar på Two and a half men. Vi hyrde nämligen första säsongen igår. Haha, ett bra tips. Älskar den verkligen. Och man fick hyra i 4 dagar för bara 60 kronor. NAJS!

Snart kommer Jenny och jag tror att hon skulle ta med sig lilla Vera :). Vet inte riktigt vad vi ska göra.. men vi hittar väl på nåt.



GRATTIS..

på 14års dagen Elin älsklingen!
<333333333


Du betyder allt!

Min Stora Dag




Sötaste reklamen. Älskar låten.


New

Just ja! Jag har glömt att visa er min tröja jag köpte i Fredags och min jeansjacka jag och Viola köpte för ca vecka sen.. tror inte ens jag har nämnt att jag har köpt den. Oups!

Men här kommer dem ialla fall:








I love Pelle!

Hola everybody!

Nu har jag precis varit hos min grannes söta katt Pelle för att gosa lite och ge den mat. Han är verkligen världens sötaste, hihi <3. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det kanske bara blir en skön slapp dag.  Men om nån vill hitta på nåt så kan ni ringa :)

Och guud vad mycket snö det är ute. Hej vinterland! Fast vid lite fel tillfälle enligt mig, det ska ju vara våååår.









sötnosen, <3

Bilderna är tagna med mobilen, därför är dem inte så bra!

Dålig uppdatering..

..och jag är ledsen för det.
Idag på eftermiddagen har jag varit på cup i Kalhäll. Det gick inte så värst bra, tyvärr "/ På förmiddagen rensade jag min garderob, guuuud så skööönt!

Sitter och kollar på Bridget Jones i vårat ny möblerade vardagsrum,  haha skönaste.

Ska duscha nu, det kommer förhoppningsvis upp något mer inlägg ikväll.

Pussar

 

Vill ha!



Nelly.com, 299 kr.

Sportlov finaly!

Hej alla! Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag har haft fullt upp, så nu ska jag berätta lite om gårdagen:

Efter skolan gick jag, Jenny och Leyla hem till Jenny en liten stund. Sen åkte vi till vällingby, fast alla var skit trötta så vi orkade inte göra nåt, så vi satte oss på donken och åt lite istället. Men efter det så åkte Leyla hem för hon skulle till typ Louise. Då gick jag och Jenny runt och kollade på lite mobiler och sen köpte jag en tröja från Gina, 79 kr på REA :)
Men efter det åkte vi ialla fall till Solna Centrum, för att typ säga hej till hennes mamma (hon jobbar på MQ). Men den resan tog typ nästtan 1 timme! så det var lite jobbigt, haha. A, sen åkte vi hem med jennys mamma och sen sov jag hos Jenny.

Nu är jag hemma från en fotbolls träning och snart ska vi åka på middag hos några kompisar :D.

Tyvärr är jag lite stressad, så det blir inga bilder. Vi hörs imorgon eller kanske senare ikväll.

pussar!!!!!!!!!!!

Header!

Hej igen bloggen!

Nu tänkte jag bara säga trevlig resa till söta Bella som åker till Alperna imorgon (ja, jag är avensjuk!!). Hoppas du får det bra, puss på dig.

Juste, min header. Den är bara tillfällig! För jag vet att den inte är snygg och välgjord eller nåt, men jag ville ha nån på bara mig själv. Men det kommer en ny, ska bara ta en bra bild och skicka den till Emma så får hon fixa resten ;)

Nattinatti så ses vi imorgon<3

i love pictures

Ååh, hittade precis massa gamla bilder på den här datorn. Vissa är till och med från min gamla mobil. Så nu kommer massa bilder :D

Från min äldsta mobil, gissar på att bilderna är tagna för mellan 1 och 2 år sen:

Hos en hund som jag och Matilda var hos ibland.

I början av 6an på nån utflykt där vi övernattade

Effi, samma utflykt

Haha, Jenny och jag

Hahaha, sara och emma:D

Jenny och jag

sara och jag på fotbollmatch, så heta!


Bilder för snart 1 år sen:




Okej, vi behöver inte prata om vad som hände efter den här bilden.. det var ialla fall första gången jag åkte EXTREME :S








Ni får säga till om det är nån bild ni vill att jag ska ta bort, men dem var så roliga så jag bara behövde lägga upp dem:)

Älskar er!

Please..

Kommentera mera! Nu har jag inte fått några kommentarer på 8 inlägg :( Om ni inte kommenterar för att min blogg suger så kan ni väl kommentera nåt jag kan göra för att göra den bättre, snälla (a)  :)

PUSSPUSS



Här får ni en nästan 1år gammal bild på mig, haha:)

Halloj

Är precis hemkommen från dansen. Det gick bra, jag kom 2a på låtsas tävling. Så nu är jag glad :)

Nu ska jag fortsätta skriva min bokrecension.

Ciao!


Roligt enligt mig-


Haha, ett räjelt skutt där! Tyvärr var det inte på unika :(


Im the best!

Yes, nu ska jag vara duktig och plugga.. ioförsig är läxan till imorgon vi har haft typ 1 månad på oss, men jag gör den ändå i sista minuten, hihi.

Läxan är förresten vid datorn, så det kommer kanske komma upp nåt inlägg under tiden:)

puss så länge


Haha, på idrotten idag. Jag högst upp med den heta posen ;)

ÅNGEST!

ÅÅÅÅÅÅHH!! Jag har verkligen NO MONEY just nu, typ 100 spänn? Oj, det kan man ju göra mycket av! Längtar så in i helvete tills när jag får min månadspeng första mars. Men då kommer jag göra slut med den på en gång och då kommer jag att få ångest igen, Ååååhh! MEN, när jag får min månadspeng nästa gång så FYLLER JU JAG ÅR SNART!! OOHH YEEEEH! Det finns så mycket som jag vill köpa. Alla snygga vår kläder som har kompit ut i affärerna, kärlek!
Hade bara lust att skriva av mig lite, förlåt om det var sjukt ointressant vilket det antagligen va "/.

Nu har jag ialla fall dansat klart och det gick... piss dåligt om jag ska vara ärlig. Jag var inte med förra gången, så det var jätte svårt att komma i kapp vad de andra hade lärt sig förra veckan. Så under sportlovet nu då så blir det dans everyday. :)



Love


Vidior :D

 

Medan jag dansar får ni underhålla er med den galna jesus tanten i stan XD

Dans, dans, dans

Hej allihopa (7st men whatever)!

Idag så slutade vi klockan 12 i skolan lyxigt nog, så då drog jag och jenny in till stan för vi skulle köpa hemligt till hemlig person, hihi. Men vi va inte där så länge, för sen skulle jenny till sin dans. och nu snart ska jag också på dans :)

Dagens roligaste
va ialla fall när jenny skämde ut sig på Waynes, haha jenny! ;)

pussar till alla <3333333333

Najsigt från ginatricot!


HELLO EVERYBODY!

Idag var jag med jenny, the reson att jag inte har bloggat, sorry :)

Vi börjad med att hämta malva, det gick bra. Sen kom vi hem och körde värsta lyxfällan, haha. Nej, men Jenny skulle typ bestämma hur mycket av hennes månadspeng som skulle gå till vissa grejer och sådär. Sen busringde vi till jätte många, haha vi garvade ihäl oss XD. Och vi VET att vi är omogna, så ni behöver inte kommenter det ;)

Nu tittar jag på Andra Avenyn :D

pussar!
linnea


fashiondesignbyelin!

Hej!!

Idag har Elin varit här. Vi har pluggat och tagit a lot of pictures, fast jag såg helt dum i huvudet ut på alla såg jag efter, haha ;). Lägger kanske upp några sen, fast dem ligger just nu på en annan damp dator där inte blogg.se funkar :S Jag och Viola tog massa bilder igår också, men dem ligger också på dem andra datorn, hehe.

Vad har ni gjort idag då?

Vi hade nått prov vi inte visste om, kul kul! Det var på Engelskan, fats det var ganska lätt såd det var lugnt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Har ni nån idé? Det är helt tomt i min huvud


Kväll nu.

Jg gjorde om Gossip Girl testet nu, och helt plötsligt var jag Serena, äh okej. Haha :) fast det va ett tag sen jag gjorde det första gången.. så ja.

Nu kollar jag ialla fall på Beck. Eller kollar och kollar, jag sitter mest vid datorn och kollar ibland. Det går inte så bra att göra två saker samtidigt, hihi:)

puss och godnatt så ses vi imorgon. love

Grattis... <3

AIK på 118 års dagen!

The only word is LOVE




GG

Reklam i Gossip Girl nu och jag passar på att blogga lite.

På gossipgirls hemsida finns det ett test man kan göra för att se vem i serien man är mest lik. Själv blev jag Jenny, haha:)
Gå in och gör testet du med :) http://gossipgirl.se/@Charactertest/default.asp

Karaktärsbild

Today it's sunday

Halloj kära läsare!
Idag mår jag faktiskt mycket bättre. Jag är fortfarande lite lite sjuk, men inte alls lika mycket. Så vi får se om jag går på träningen senare idag eller inte. Den är ju utomhus, så då kanske det blir så att jag blir jätte förkyld igen, och det är så sjukt jobbigt!
 Vad ska ni göra idag då?
Jag ska kanske sätta på nån film nu, eller nåt sånt. Vi får se.

Juste, Emma F ska typ hjälpa mig med min header, jippie :D Ska bara skicka några fina bilder till henne.

Pusspuss


Besökare

Haha, jag har väldigt få besökare. I genomsnitt typ 8 stycken varje dag. Igår va det som vanligt att jag hade typ 7 besökare, men "all page hits" linjen var typ 91 stycken! Haha, vilka är det som går in på min blogg typ varje sekund ;) Lite kul.

Tidsfördriv

När gick du upp idag?
Vid 11 tiden.

Senaste filmen du såg på bio
Wild Child 

Favorit-TV- program?
 
90210, Gossip Girl, Andra Avenyn

Vad åt du till frukost?
Jordgubbs fil

Vad är ditt andranamn?
Elin, Lydia

Din favoritmat?
Hamburgare, thai, räkor :)

Vilken mat gillar du inte?
Potatisgratäng

Favoritchips?
Gillar inte chips så mycket.

Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Lyssnar inte så ofta på CD-skivor.

Favoritmacka?
Äh, haha. Antingen räkmacka eller just bröd med ost och paprika :)

Vilka är dina favoritkläder?
Har inte nån speciell favorit, men älskar jeans.

Om du fick åka vart du ville på semester. Vart hade du vela åka då?
Maldiverna eller typ New York

Favoritklädmärke?
äh, märke vet jag inte.. finns många.

Favorittid på dagen?
haha, det beror på. 

Var är du född?
Stockholm, Karolinska

Vilken är din favoritsport att se på?
Fotboll tror jag.

Coca Cola eller Pepsi?
Båda är usch!

Fotboll eller ishockey?
Fotboll!

Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla

Varit i Afrika ?
Nej, men skulle gärna åka dit.

Nånsin rullat in någon i toapapper?
Haha, nej?

Varit med om en bilolycka?
Nej, tur det.

Favoritdag i veckan?
Fredag!

Favoritrestaurant?
Capri i stan.

Favoritblommor?
Vet inte.. typ rosor.

Favorit-snabbmatsrestaurant
Mc Donalds

Äger du en cykel?
Japp

Läggdags?
Vardagar mellan 10 och 11.

Senaste personen du delade en middag med?
Vadå delade en middag? om det menas åt tillsammans med så mamma och Viola.

Vad lyssnar du till just nu?
Tvn

Favorit färg
Rosa eller vit tror jag.

Hur många tatueringar har du?
Zero.

Yeii

Mohaha, nu är jag glad! Som ni kanske ser så har jag gjort om lite, är faktiskt nöjd. Den där sidan var verkligen The Best.

Till vänster i menyn har jag satt in Dagens Namnsdag, bara att kolla där om det är ni som har :)

Nu ska jag laga blodpudding, yummie :D

Valentin

Hello sunshines!

Nu på "morgonen" så har jag fösökt förstå mig på alla koder och allting till bloggdesigner. Och det har faktiskt gått ganska bra. Men jag har inge bra foto program till att göra en snygg header, så det vore jätte snällt om nån som kan kunde kontakta mig och göra nån snygg :)

Hittade ialla fall en jätte bra blogg att lära sig på: http://www.designadinblogg.se <-----den är vit. Det var en sak jag inte kunde fatta hur man gjorde, gjorde så att en länk inte blev vit..

pusspuss

om 1 minut börjar lets dance, haha

Yeii, imorgon är det alla hjärtans dag! Eller, så jätte kul är det kanske inte om man inte har nån att fira det med. Men vem har sagt att man måste ha en pojk eller flickvän för att kunna ha kul då? Man kan väl lika gärna göra det med famlij och vänner, för det handlar ju om att visa vilka personer man älskar och det är ju såklart att man älskar sina kompisar lika mycket som att man skulle ha en pojkvän.
Fast jag är judå sjuk, så min alla hjärtans dag kommer kanske inte att vara så jätte kul ialla fall :S


TIPS

Har ett jätte bra tips på en mascara som jag älskar. Den heter Extra Volume Collagene.
Den har extra stor borste, vilket enligt mig gör den extra bra:)



love it

Fredag

Usch! Jag mår verkligen inte bra! Min magont jag hade i förrgår är borta, men nu har är jag jätte förskyld istället. Min hals kliar och min näsa bara rinner (nice, I know). Så vi får se om det blir nån fotboll för mig imorgon .. "/

Ikväll ska jag nog inte göra nåt speciellt, lite tråkigt- men jag vill ju inte bli ännu sjukare. Min pappa kommer ialla fall hem ikväll, han har varit i Bryssel med sitt jobb i snart  2veckor. Hoppas att han har köpt nåt, hihi :)

kisses

En fråga

Anonym:
Linnea det här är väll bara din blogg nu? varför byter du inte header då ? ;)

Svar:
Ja, asså jag tror att det är min blogg, fast jag vet inte ;). Jag fick ta över den för Bella och Mia, men Elin skulle kanske fortsätta skriva.. so I dont know. Och jag är ju inte bra på att göra en header, så nån som kan och har lust får gärna kontakta mig. :)

Så, nu vet alla det. puss


7b is the best!

Heej alla glada!
De senaste dagarna i skolan så har vi ju haft tema vecka, och idag så skulle vi visa upp showerna som alla klasserna hade gjort. alla klasser hade ju fått varsin bokstav, och vår bokstav var K. Vi körde Körslaget med tre körer; Känsidkören, Kolmårdenkören och Kockkören. Jag var då med i Kolmården kören och va kanin med Bella och Elin.
Och det gick faktiskt bättre än jag hade trott. Vår klass vann kategorin "Bästa rocky" eller nåt sånt, ingen aning hur det stavas. Men ja, det var ialla fall jätte kul :D


Me, as a rabbit XD









mer bilder och vidio på showen kommer när mina kompisar har skickat.

Otursdagen



Haha. Har haft otur än då? Not me:)
Idag har ju den nyinspelade veriationen av Fredag den 13:e premiär också. Nån som ska se? INTE JAG!

And The Winner Is..

McKey!!
Jag snackar såklart om Top Model. Jag ville egentligen helst att Analeigh skulle vinna, men ja. McKey var också duktig.

GRATTIS! :D





Och vinnaren:

Sjuk"/

Okej, nu skäms jag faktiskt. Eftersom att jag va lite sjuk idag så var jag hemma från skolan. Och vad gör man när man är sjuk? Joo, man sitter vid datorn och tittar på tv, alltså precis det jag gjort. Men jag har inte skrivit ett ända inlägg. Förlåt, förlåt, förlåt säger jag bara.
A, idag kollade jag iallafall på en film. Saturday night fever. Den var ganska bra, men inte bäst. Lite långtråkig.. och dem dansar sååå fult! och har piss fula kläder.

I skolan idag va det första dagen på våra tema dagar, det va ju lite synd att jag inte kunde vara med på. Vi ska nån show på fredag, och vår klass har fått boktaven K som vi ska göra en show av. Jag ska typ vara kanin, haha. Fast jag har bara gröna kanin öron från lisseberg, och jag kan ju inte ha gröna öron. Så vi får se hur jag gör där.





Home

hej alla!

Idag va Leyla med mig när jag hämtade Malva från dagiset, och det gick faktiskt riktigt bra:) och vi kom också på att det var dagiset där Leyla hade gått, haha.
Nu sitter Leyla och spelar Wii Play, och hon har typ fastnat för nåt ko-spel hon tyckte va kul, hehe. Men nu ska jag spela med henne, pusshej
linnea

RUBRIK?

Hello people! Vad har ni gjort idag då? Jag sov ju som sagt över hos Jenny, men sen åkte jag tillsammans med mamma och Viola till stan. Vi skulle på Bloppis :D Alltså en loppis fast det är kända bloggare som håller den, t.ex Blondinbella va där. Men jag köpte inget, även fast jag faktiskt hittade ett jätte sött linne.

Sen har jag varit på träning. Hela planen var is, så istället för att köra vanlig fotboll så körde vi "gångfotboll". Haha, så jävla roligt! Fast ja, det var iskallt så man kunde knappt röra på tårna.

Nu kollar jag på "I survived a japanese game show". Jag har egentligen ingen aning om varför jag kollar på det, det är hur sjukt som helst.

Btw, jag är med i söta lilla Elins tävling om bästa street outfit. Klicka här för att vara md du också <33 :D

love, linnea



OMG!

Yes! det är Gossip Girl på femman. Gud vad jag har saknat ! 


XOXO

sunday

Hola!
Är hos Jenny, jag har sovit hos henne. Men snart kommer mamma och hämtar mig för vi ska in till stan :) kulkul.

Ikväll har jag träning halv 5, utomhus! Jag känner att jag inte riktigt pallar, jag kommer frysa häcken av mig.

Byebye alla söta


fredag

Heeeeeeej bloggen!

Today har jag varit i Kista och shoppat med paulina och leyla. Vi ahde egentligen tänkt gå på bio, men det gick typ ingen rätt tid förutom "Bolt", och den hade vi ju lixom inte så jääätte stor lust att se. Så det fick bli shopping plus dyr fika istället ;) Semlan som Pao köpte kostade 40 spänn! OMG säger jag bara, men hon är ju ett riktigt kakmonster XD

Jag köpte ialla fall ett par ljusa jeans leggins från gina (leyla köpte likadana) och en super duper snygg stickad kofta från Bik Bok. Nu är jag happy :D
Tröjan från Bik Bok:


Japp, och ikväll då? Det blir mest chill tror jag. Eller, chill och chill. Viola har två kompisar här och just nu känns det som att de ska braka sönder hela vårat hus såsom de låter ;)

Men imorgon är det äntligen helg! Gud vad jag ska sova ut, i love!

Have a nice weekend. love/linnea

ojojoj

Hejhej!

Jag ät liiiiite stressad just nu. Om typ en halvtimma ska jag på dans, och innan det måste jag byta om, äta ett litet mellanmål och öva till NO prpvet imorgon. Men vad gör jag? jooo, jag sätter mig datorn!!



haha. emma igår på matte lektionen:)


dancing queen

Helloo!

Idag efter skolan gick jag till elin, vi spelade not strange spel på datorn som elin typ älskade.. mm, hon e knäpp. Men nu nu ska jag ialla fall på dans, äntligen! :)

Kanske kommer nåt mer inlägg ikväll, vi får se. Har nämligen en jätte rolig bild på emma som jag bara måste lägga upp, haha. Så skön.

Pusspuss

Härmapa!

Det är många som har sagt till mig att ginatricot härmar andra klädkedjorskläder såsom Monki, Sisters mm. Men det är förns nu som jag har fattat. Jag var inne på stylebystars då jag hittade den här klänningen


Jag har en typ precis likadan fast mörkblå från ginatricot!

Älskade Kläder

Ååh, bara älskar kläderna från stylebystars.com











TEA

Haha har fått roligaste reklamen på hjärnan
-Darling i poisoned your tea...
- i know, i switched the cups..
- So did I...
han faller typ av stolen och dör och hon säger
- james, put them with the others  XD
hahahahahahahhahahahaahahha

puss å kram elin


Very dangerous:O XD


21.55

Hej! Här halv ligger en trött Linnea i soffan med pyamasen på och det blöta håret inlindat i en handduk och försöker koncentrera mig på CSI NY på tvn, vilket inte går så bra när man har en dator i knäet. Förstår tyvärr nästan ingenting som händer.
Viola har precis fått sin nya mobil, och jag är förstås avundsjuk. Åhh, det känns verkligen som att alla får nya mobiler utom jag. Min har börjat stänga av sig själv och sånt skit. Jag har haft den i snart  1 år, men så fort det kommer nya varianter så vill man inte ha sin längre, även fast man precis fick den.


Imorgon har jag 1 timma sovmorgon, börjar alltså 9.10. Skönt! Fast jag vet att jag kommer vara lika trött imorgon bitti ialla fall ;)

/linnea


andra februari

HEJ!

Bella har precis gått, nu sitter jag och spelar guitar hero:) är inte så duktig.. spelar på medium. Men aja.
Nu ska jag äta. It smells nice!

pusshej
/ linnea

Min Söndag

Hellu :)

Idag har jag varit på bio med Elin i Kista, Wild Child. Den var faktiskt really really good!
Och vem tycker inte att Alex Pettyfer är typ världens snyggaste !?


RSS 2.0