söndag

Hejhej:) Förlåt för att det inte blev någon bloggning alls igår. Men direkt efter matchen åkte jag till mitt landställe, och kom hem vid halv 12. Och då var jag super trött, så jag orkade inte blogga. Men jag tog ialla fall massa bilder som jag kommer lägga upp senare.
Matchen igår då. 2-0 till dem. Men det var kanske inte så jätte konstigt eftersom det var typ afrika värme och vi hade inga avbytare. Snacka om att vi var slut. Vi hade match idag också, men den förlorade vi också. 3-2 till dem.

Fyfan vad varmt det är ute, ska ta och gå ut sola. Om ett tag ska jag och min familj på middag hos några kompisar, men jag vet inte riktigt om jag kommer orka följa med, vi får se. Hörs senare, puss.


outfit


olika bilder från min kamera












Så, nu får ni ta och säga vad ni tycker. Jag är ju nybörjare, så ja. Det är ju inte riktigt proffsfoton ;)

Det blev väldigt mycket bild inlägg idag. Bra eller dåligt?

a cup of love






Vad tycker ni om dem här då? :)
Snart kommer jag att lägga in lite bilder från min kamera, håll ut.

Friday!


Bild på en äppelblomma från mormor och morfar.

Hejsan bloggen! Förlåt för dålig uppdatering idag. Har nämligrn varit i Vällingby med Hanna, Maria och Bella. Vi gick runt och kollade lite och satt på donken i 1,5 timma, hehe. Jag köpte ett raklödder och morsdag present. Det glömmer ni väl inte? Morsdag på söndag alltså.
Imorgon är det match vi 11 tiden, och sen vid lunch ska jag till landet, för min farbror har nån träff där så vi ska hjälpa till och få lite pengar:) Så då kommer jag att ta med kameran också, för det finns nog massa fint att ta kort på.
Jag ska nog ta och lägga in bilderna som jag tog i Onsdag med min kamera på datorn nu, så ni får se dem sen! ") Men nu ska jag kolla på talang, puss.

beautiful yellow flowers








Några bilder som jag tog med pappas kamera hos mormor och morfar. Vad tycker ni? :)

good night, sleep tight

Hej ni snälla som läser min blogg. Även fast jag inte har bloggat på en dag, ledsen. Jag har inte haft så mycket tid idag, Har varit på fotboll och så. Men imorgon kommer ni att få se bilderna jag tog med min nya kamera igår :D Hehe. I'm still very happy about it.


Har nu äntligen börjat med den, eller det var inte precis nyligen. Har kommit till typ hälften, men den ska vara klar nästa vecka, så jag måste skynda. Hehe. Så därför ska jag gå och lägga mig nu så att jag orkar läsa. Sov så gott :)

år 2003

Det fanns inte så många från det här året, då jag var runt 8 år. Men här kommer ialla fall några bilder.


Viola, pappa och jag. Och en gammal Volvo


haha, Vi gillade att åka skidor


Min favorit bild. Viola och jag i Falsterbo

Okej, det var inte så roliga bilder det här året, hehe. Men det kommer mer ;)

Nikon d40

HEEEEEEEEEEEEJ! Nu är jag så sjukt glad. Systemkameran är köpt och klar! Och det var lite strul när vi skulle köpa den, så vi fick den 500 kr billigare. Alltså nån hundring över 3000 kronor. Just nu är mina grannar här, och lite tidigare var jag ute med dem och fotade massor :) Kommer visa några bilder sen. Om det inte blir idag så imorgon.



morgon

Tja! Nu ska vi strax dra till skolan, ses i eftermiddag! :)

hos jenny penny lenny henny........

Hejhej! Förlåt för att jag inte skrev något mer, men nu är jag ialla fall hos Jenny. Vi har sovmorgon imorgon, så jag ska sova här.  Trevlans.
Förresten ska jag nog köpa min kamera imorgon. Och jag har bestämt mig för Nikon D40. Tror att den är bra, och inte för dyr :) Men vi ska ialla fall åka och titta på den, sen får vi se hur mycket den kostar. Me ja, vi hörs imorgon! <3

en liten idé

Tjoba! Är hemma från träningen nu, och ska strax äta pankisar när pappa har lagat klart. yum yum

Förresten har jag en liten fråga, eller vad man ska säga. Jag har hittat massa gamla bilder från 2003 och framåt, så jag undrar om ni skulle vilja se vissa här? Jag tänkte typ att jag hade ett inlägg där det var lite bilder från vår/sommar/höst/vinter typ 2003, och i nästa har jag samma fast 2004 osv... Säg nu om ni tycker att det är en bra idé eller inte, så att jag inte gör något som ingen tycker är kul, haha. Tänkt på det ni nu, och kommenteeeera.

pussar

exakt två skit veckor kvar

Haha, bilden är från Liseberg sommaren 2007. Emma, Viola och Jag.


Hejhej! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Skolan idag började seg och tråkig, men efter typ halva blev det roligt! Haha :) Nu ska jag snart hämta min fyra-åriga granne Malva på dagis, och sen är det bara hem och byta om inför träningen. Phu, Tisdagar är ganska stressiga.

Idag är det bara två veckor kvar till skolavslutningen! Hur ska jag palla? Men det kommer blir så sjukt skönt att på sommarlov, det är det inte bara jag som tycker va? ;) Och att sen börja åttan känns riktigt najs också. haha, läääängtar.

Milow - Ayo Technology


its a panter

Nej, bara Pato





Söööötnos

måååndag

Hejhej. Idag var det en lång dag i skolan. Gick till halv 4!! Men jag får stå ut, det är ju bara 2 veckor kvar. Sen är det sommarlov. Fan vad najs.
Japp, idag efter skolan åkte jag med ungefär hundra personer till Vällingby. Eller kanske inte hundra, snarare 9. ;) Men ja, där gick vi runt och jag och Niki tappade bort oss från de andra. Hehe. Men nu ska jag ta och laga lite mat, sen blir det tv. pussar

kommentar




Mina ljusa chinos kommer ifrån Gina Tricot. Har också ett par mörkblå som också kommer därifrån :)

Det är äntligen köpt!







Mina skolavslutnings kläder! Från vilken affär? Jo, det ser ni nog på bilden. Rut m.fl. Haha. En butik i Göteborg, sjukt söta kläder ialla fall. Men vad jag har köpt, thats a secret I never tell :) Ni får ha tålamod tills det börjar närma sig skolavslutningen. ;)

idag hade jag på mig





snabba ryck

Hejsan! Nu blir det ett jätte snabbt inlägg. Förlåt för att det inte blivit så mycket uppdatering idag, är ledsen. Men nu på kvällen har jag varit med Jenny, och kom hem runt åtta. Men nu ska jag äta.. dumdumdum... jordgubbar!! Haha, efter det kommer jag att lägga upp lite bilder och sånt. vi hörs, pussar.

söndag

Hej bloggen! Trevligt att vara tillbaka :) Jag har precis kommit hem från en match, som vi vann. 3-1 blev det, mot Boo. Riktigt kul! Nu ska jag duscha, och sen får vi se vad jag gör. Och förresten, hos mormor och morfar fick jag låna pappas system kamera. Så var beredda på massa bilder, hihi.


vi ses på söndag!

Hejsan! Gud, det känns riktigt bra att ha börjat blogga igen. Men imorgon åker jag tyvärr till min mormor och morfar, och då kommer det inte att bli någon bloggning enda till Söndag :'(. Kanske slänger in något inlägg från mammas dator om hon tar med den. Det ska ialla fall bli riktigt najs att träffa dem igen. Plus kompisarna där.


Haha, och med den här bilden säger jag godnatt, hoppas att ni har det bra tills jag kommer tillbaka! Vill ha massa kommentarer ;)

puss
linnea

jag ramlar, ramlar, ramlar













EN NY START

Så, vad tycker ni nu då? :) Jag vill bara ge ett stooort tack till Emma som både fotade mig och fixade designen. Du är guld värd! Emma har förresten skickat bilderna, men de har inte kommit än. Men de kommer nog snart får vi hoppas :)

Förresten på tal om ingenting så kan man höra Hamarby klacken på Grimsta ända hem till mig. Haha. Det är ju Hammarby mot BP idag. Fyfan vad högt de måste skrika.

Nu ska jag se på bästaste programmet Vänner!


TOTAL MAKEOVER ON THE BLOGG

Ser ni den nya designen?! Klart ni gör! Så jävla snygg, eller hur ;) Jag och Emma har varit ute och fotat och sen var vi inne och fixade. Och visst blev resultatet grymt?! Haha. Nu får jag nog mer lust att blogga, kul det. Men nu måste jag dra, men det kommer väl något inlägg ikväll. Jag har en massa snygga bilder på mig själv, mohaha, som jag måste visa.


lördag

Hihi, det är lite roligt att jag nästan har mer besökare nu när jag nästan aldrig skriver :)

Om någon timma kommer ialla fall Emma och Emma, vi ska titta på Eurovision Song Contest. puss och hej.




Haha, stackars liten. Emmas super söta kanin som jag inte kunde få nog av :)

Heja Malena!


onsdag

Hejhej. Jag har verkligen ingen lust att blogga, som ni kanske märkt eftersom att jag inte har skrivit något på ett tag.
Men idag har jag ialla fall varit med Iza, Hanna och Leyla, hemma hos mig. Skulle bara visa att jag lever, så byebye! Ni får bäl nästa inlägg någon gång när jag är lite mer sugen på att skriva.


Imorgon har vi förresten skol-DM igen, fast utomhus nu. Det kommer bli funny funny! :)

4/5 09

Heej, och förlåt för att jag inte har bloggat idag. Men ni ska bara veta hur jag mår, skit! Ont i huvudet, trött och näsan bara rinner. Usch, usch, usch! Men nu ska jag ialla fall berätta lite om dagen :)

Eftersom vi har Tema Vecka och jag har valt Vår Show så fick vi sluta ungefär klockan 12. Jag och Jenny skulle vara med Emma x2, men de slutade inte förns 3, så vi bestämde oss för att tågluffa. Haha. Jag orkar inte rikigt berätta i detaljer, men vi åkte runt på massa ställen, och mötte sen Emmorna i Vällingby. Där var vi ett tag, käkade på donken, och sen åkte vi hem vid klockan 6 kanske..

Nu ska jag bara slappa hela kvällen och försöka bli lite friskare. För imorgon har vi fått ledigt från skolan för att träna på våra nummer till Vår Showen hemma. Riktigt naaajs! Hej sovmorgon :)

Förresten sitter jag vid fel dator nu, så det blir inga bilder. Ni klarar er nog, :D hare bra!

my weird hair

Idag har jag sovit ut rejält, och sen har jag slappat framför tvn. Hur skönt som helst. Men nu ska jag snart på fotboll, så då blir jag nog lite pigg. Fast jag har fortfarande kvar mitt stoora hår, och jag vill helst inte visa mig med det, heh. Men jag får sätta upp det på något sätt. Det är faktiskt sjukt lätt att sätta upp sitt hår när det är den här "konsistensen" på håret. Det är ju en fördel. :)



trötttrötttrött

Nu har det varit en lååång dag och jag är trött. Det super på andra också, tappade bort mig på nått ställe, men who cares? Nu ska jag äta lite fika och så hör jag väl av mig senare. Ska nog vila ett tag. pusspuss :)



hehe, jag älskar att åka båt! :)

fire

Hittade en gammal bild från förra årets majbrasa. Så här får ni, eftersom det inte blev någon i år. :)


Första uppvisningen, CHECK.

Hihi, det gick faktiskt väldigt bra. Pappa tog lite bilder också som jag kanske lägger upp här senare om dem blev bra. Nu är det bara att vänta på nästa som börjar om två timmar, så nu ska jag äta!

Förresten, igår när jag var i Vällingby så köpte jag två tröjor som jag lägger upp sen, har inte tagit kort på dem än. Men det var ialla fall den vita blusen från HM som jag lagt upp förut och en vit vardigan från Gina Tricot.

Här får ni låten som jag ska dansa till på nästa uppvisning!


Haha, skit töntig video. Men låten är bra.

a lot of dance


Godmorgon bloggen! Om ungefär 1 timma ska vi åka iväg till min första uppvisning som börjar halv ett. Är faktiskt ganska så nervös :S. Sen åker vi nog hem och sen klockan fyra är det dags igen. Det ska bli väldigt kul!
Vill också önska lycka till till Jenny och Emma som har tävling idag! :D

Men nu måste jag gå och äta något, vi hörs väl när jag kommer hem. Önska mig lycka till :)


En gammal bild på mig och Jenny <3

de söta små trollen

















ledig fredag!!

Hejhej!
För ett tag sen kom jag hem från Jenny. Eftersom hon har dans tävling imorgon och jag har dansuppvisnig så har vi krusat varandras hår. Resultat: två små troll! :D Sjukt ballt asså. Bilder kommer.

Ja, vad har jag gjort idag då. Först var jag med Jenny, sen åkte vi till Vällingby. Sen skulle hon till dansen, så jag åkte hem och solade i korta shorts med fika och tidning. Mys. Sen kom hon hem och då åkte jag till henne. En riktigt bra Fredag med andra ord :)

valborgsmässoafton

Heeeej! :D NU äre Valborg dårå, utan eld. Buhu. Jag skulle egentligen vara med några kompisar nu på kvällen, men vi skulle ha gäster, så jag stannade hemma. Men vi hade roligt här också! Vi kollade tillexempel på Twilight. Gud, älskar den. Nu har de ialla fall precis gått hem, och ja ska nog ta min skönhetssömn. Så jag säger godnatt, hörs imorgon.

Hoppas ni haft en underbar Valborg!


RSS 2.0