Cup Cakes

När jag kom till Maria igår så hade hon och hennes syster bakat muffins, så vi satte igång och glaserade dem! Mmm, så gott! :D











Imorgon drar jag till Gotland och kommer vara där i en vecka. Jag tror tyvärr inte att jag kommer att ha tillgång till internet under veckan.. Så det här blir nog det sista inlägget om jag inte kommer skriva nånting imorgon innan vi åker, för vi kommer inte så så tidigt. Jag hoppas att alla kommer att ha en bra vecka. Kramisar.

:D <3

ny header

Det blev lika i röstningen mellan tvåan och trean, så jag tog tvåan och gjorde om den lite. Haha. Jag vet inte om jag är jätte nöjd, men jag får ha det så här ett tag ialla fall :)

Säg gärna vad ni tycker! :D

svamp plockning i Värmland










Fatta vad mycket svamp vi plockade! Haha. Fast jag måste vara ärlig och säga att jag kanske bara stog för 15 av alla ;)
Det var mycket godare att äta än jag trodde också. Stekt kantarell i mitt hjärta!



a piece of jewellery





Indiska 59,50 :- och 39,50 :-




Glitter ca 32 :- på 75% REA

med gummistövlarna på


Svampplockaren Linnea, haha

Godmorgon! Snart ska jag och Viola åka till Vällinby tillsammans med Maya. Vet inte riktigt om jag ska köpa något, men vi får se om jag hittar något fint :)

Det känns som att jag har hur mycket som helst att skriva idag. Eftersom att jag åker imorgon måste jag hinna lägga in massa bilder, fixa designen och sånt. Jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt :) Vi ses när jag kommer hem!

running time!

Good morniiiiing dear readers! Nu ska jag ut i det tråkiga vädret och springa. Usch, det kommer bli jobbigt! Efter det ska jag förmodligen vara med Maria som säkert inte är jätte brun efter att ha varit i Frankrike i typ 2 veckor. Hehe. Vi ses när jag kommer hem . pussar


Movie Time!

Nu ska jag dra och äntligen se den efterlängtade Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. Jag kommer inte komma hem förns framåt tolv, så vi får se om det blir något mer blogg ikväll. Troligtis inte dårå, men vi hörs ju imorgon :)


torsdag 23 juni



Bye bye slitna toppar! Nu är mitt hår fint och fräsht igen! :) Jag var och klippte mig i Vällinby på morgonen, och det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Hehe. När jag ändå var där så köpte jag en ny deoderant. Höhö. Dove hair minimising. Har velat köpa den länge för att se om den verkligen funkar, man vet ju aldrig :)

Just precis nu snart: ska jag och Viola och åka titta på katterna igen :) Om jag inte berättat det så är det bestämt att vi ska köpa två stycken, och vi ska få dem om ungefär 3 veckor. Hihi, jag lääängtar! :D 


i love dancing

Haha, titta vad jag hittade på Kindahls hemsida. Det är jag nästan längst fram i mitten med rosa leggins. Haha, och stoooort hår. :)




Haha, det var visst "The Bachelorette". Men det gick klockan nio, och jag trodde att det gick 8. :) Nu ska jag titta på "So you think you can dance" !

Heeeeej



Idag har jag varit ute och åkt båt med familjen och Maya hela dagen. Hur roligt som helst! Vi badade också, och åkte ring efter båten. Eller det var inte riktigt en ring, men ungefär, fast man höll fast sig och låg på den. Haha, fyfaaan vad roligt det är. Men när jag skulle åka så låg jag där själv i vattnet, och helt plötsligt så roper de andra från båten "Åh titta där!", och så var det en snok som var på väg som båten. Men så helt plötsligt så bytte den riktning och körde rakt mot mig istället. Så jag började skrika. Men precis när den kom fram till mig så började vi köra och då blev den rädd och simmade iväg. Men gud, det var läskigt. Samtidigt som de andra på båten skrattade. Hehe. Men sen kom jag ialla fall iväg och jag hoppade som ja vet inte vad. Skit kul var det!! Har tagit massa bilder också :D

Nu ska jag titta på teve. Fast jag såg att det inte var The Bachalorette eller vad det heter idag. Eller är det någon annan dag? Hmm..

Ha en bra kväll, vi ses!


In the mirror





I'm back! Jag kom hem igår kväll och idag har jag umgåtts med Jenny. Vi bakade massoor av bullar :)
Nu ska jag återgå till American Pie: The naked mile. Haha, den är fett skön. Ha en bra kväll.


uppdatering från gbg

HEEJSAN
Nu var det länge sen sist! Jag hoppas att alla har haft det bra. Ja, vad har jag gjort då? Kollat på fotboll, kollat på fotboll, kollat på fotboll. Både Violas lag och mina kompisars lag. Både dem spelar i Bele Barkarby, men i olika åldersgrupper. Vi har kollat på några andra lag som vi känner också. Men idag var i alla fall finalena. Violas lag hade gått till Final i B-slutspel och de andra till A-slutspel. Tyvärr förlorade båda två finalen :( Men det har varit sjukt duktigt, och de har varit jätte jätte jätte kul här nere!

Imorgon åker vi härifrån ner till Värmland, och kommer hem på måndag eller tisdag. Ha det så bra till dess. KISSES!

Gröna Lund

Anledning till ingen blogg på hela dagen : Gröna Lund med Sara hela dagen! Det var jätte kul, och vi åkte Insane. Haha, gud. mina knän skakade seriöst innan. Men den var väldigt rolig också. Åkte Fritt Fall också, men den var inte lika läskig som jag trodde :)
Har tyvärr inga bilder från idag, men här är en från google :p



Nu kommer det vara så att det igen inte kommer att vara något bloggande på länge. Viola ska till Gothia cup och jag ska hänga med. Vi kommer bo hos mormor och morfar i Borås och hos mina kunsiner i Göteborg. När vi är hos kusinerna
så kan man ju kanske låna datorn lite också :) Efter Gothia ska vi till Värmland och bo hos några kompisar där i en eller två nätter. Vi får se. Så jag kommer inte hem förns om mer än en vecka.

Ha det så bra tills dess! :D


TIPS



Jag har aldrig testat dem själv, men hört mycket om dem och de ska tydligen vara ett bra märke. Det är inte alls dyrt heller, så det kan vara värt ett försök. Finns t.ex att köpa på eleven.se .

Rätt Svar



GÄDDA!!

Haha, jätte dålig bild,. Men vinnarna var ialla fall:

Karin
Bella

Grattis till er!

Haha, gud vilken tråkig tävling. Men nånting måste man ju göra :) Usch, det är väl inte bara jag som tycker att den ser jätte äcklig ut? :S

jag gillar randigt





Min nya bikini, Gina Tricot 79 kr

Nu måste det bara bli varmt så jag kan använda den också..

fredag




Efter lunch åkte jag med Sara till Vällingby. Fick med mig en bikini överdel från Gina Tricot. Vi fikade också på Wayne's coffe som precis öppnat där. Väldigt mysigt faktiskt :)

Nu tittar jag på Crocodile Dundee eller vad det heter, fast ska precis ut och fika. Ha en bra kväll!

snabb update

Nu är jag nyduschad och fräsch, efter att jag har varit duktig och sprungit i Grimsta skogen med mamma och Sara. Det var faktiskt väldigt skönt att springa, fast ja. jobbigt!

Nu ska jag äta, vi ses !

Have a nice day!

THE proposal



Recention från sf.se:

"Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp..."

Jag tyckte att filmen var bra, och man skrattade ofta. Början var väldigt väldigt lik "Djävulen bär prada" då chefen kommer in på kontoret och alla blir helt hysteriska för att allt måste vara i sin ordning när hon kommer och blablabla. Ja ni fattar. Men det ändrades räjelt efter en liten stund när de åkte iväg till Alaska..
Min favorit i filmen var nog farmorn/mormorn. Hon var väldig rolig och helt knäpp.

Mitt slutgiltiga betyg är: 4/5

Gissa på






Ja, nu ska jag ha en liten gissnings tävling här. Haha. Det ända ni behöver göra är att lista ut vilket djur skeletten på bilderna ovan tillhör. Jag har ingen aning om det är svårt eller lätt, men ni kan ju alltid försöka :) Vinnaren/Vinnarna får en länkning i ett inlägg och om man inte har en blogg så kommer jag ialla fall att skriva med erat namn. Så då vinner ni äran, haha :) Tävlingen kommer avslutas imorgon runt 22.00.

Lycka till!!

jag blir tokig på det här vädret!


Fiskmås på fjäderholmarna.

Vad gör man en dålig dag som idag? Man går på bio med Sara! Vi var i Kista och kollade på The Proposal. Recentionen för den filmen kommer lite senare. Efter det gick vi runt och kollade lite, men ingen köpte nåt. Sen åkte vi hem till Sara och spelade James Bond spel på playstation. Haha, vi är bäst på det! ;)

Det vore väldigt kul om fler sa sin åsikt om headern. Det är bara att bläddra ner två inlägg så har ni det där. Och som jag sa - ni har fria händer!


tre svanar, tre bilder







Nu är det ni som får bestämma


Nummer 1.


Nummer 2.


Nummer 3.


Japp, nu får ni bestämma vilken av de här ni tycker är den snyggaste headern. Det vore jätte kul om så många som möjligt säger vad de tycker, och tipsar också. Typ " nummer tre men byt ut den ena bilden.." eller något sånt. Sen kanske ni har någon favorit bild sen innan  som jag inte tagit med här, då kan ni ju säga det också. Så ja, ni har fria händer. Bra va? :)

Så kom igen och börja kommentera nu nu nu nu nu nu!

båt dag

Gud, äntligen lite trevligt väder! Jag har varit ute i skärgården med båten hela dagen, och det har varit super fint vädet. Bi slussade och åkte till fjäderholmarna där vi gick runt och tittade lite. Sen när vi kom tillbaka skulle jag egentligen åka ring efter båten, men vi hittade inte pumpen så det gick inte "/ hehe. Men vi var borta mellan 10.30 och 17.30 ungefär. Och det var sol nästan hel tiden :D

Nu
tittar jag på The Bachelorette. Vi hörs senare då jag nog kommer lägga upp lite bilder och visa förslag på en ny header som ni kommer få rösta på. Låter det bra? :)

puss


tisdag 7 juli

Heej, ännu en dag med piss väder nu också. Man blir så deprimerad. Jag vill utomlaaaaand!! NUUU. Hehe, rolig start på ett inlägg? Nää.

Ja, vad ska man göra en sån här tråkig dag dårå. Jag ska nog på bio med familjen skulle jag tro. Och troligen blir det filmen Paris vi ska se. Den verkar helt okej ialla fall. Har ni någon idé på vad man kan göra? Ha en bra dag!


sötare än sötast

Idag, har jag varit med Sara! Men innan jag var hos henne och åkte jag och Viola och tittade på... kattungarna igen! Nu är det nästan nästan bestämt, att vi ska köpa minst en! Åh gud va det är söta. Det är fem stycken, men två är redan tagna så det är 2 tjejer och 1 kille kvar. Haha, jag är super duper glad! Och tänkt om det blir två stycken också.. Ja, ska inte skriva mer om det nu, utan istället får ni några söta bilder att titta på :)







ja, som ni kanske märker så är det Viola som har tagit dem ;)


i am home

Hejsan, :) Igår kom jag hem från Jennys landställe, men eftersom att vi hade gäster på kvällen så han jag inte skriva. Hos Jenny har jag ialla fall haft jätte kul, och badat och fotat mycket! :D

Nu ska jag försöka att få igång bloggen på riktigt igen, och vilja blogga. Så just nu håller jag på att göra en ny header. Haha, jag är inte speciellt bra på det. Men ja, jag fösöker :)

 

Gratis fashion




Ännu en sånn där gratis hemsida - men här kan man vinna riktiga designer grejer och riktigt dyra och fina prylar. Så, det är ju alltid värt ett försök, visst ? :)

Tryck här för att bli medlem! :D

RSS 2.0