rubriiiiik

Hejsan! I Söndags kväll så kom vi hem från Aros, och vi hade grymt kul!  Resultatet blev däremot dåligt, vi förlorade alla matcher, hehe.

Imorgon ska jag åka till Jenny's land på Ljusterö :D Det kommer bli very funny. Jag måste bara packa klart allt nu också så jag är klar i morgonbitti eftersom bussen går runt 9. Alltså, no blogg. Kommer hem på Söndag skulle jag tro :)


fotbolls dag



Hejsan, och god morgon! Eller god eftermiddag kanske.. ? aja. På förmiddagen har jag pappsen varit i Vällingby och shoppat massooor inför Aros cupen imorgon :) Så nu är jag typ redo, måste bara börja packa först, heh. När jag kom hem käkade vi lunch ute i solen samtidigt som vi lyssnade på "sommar i P1". Haha, det är faktiskt ett bra program om det är någon bra som pratar. och det var det idag, nämnligen Malin Åkerman. Hon berättade om sitt liv och hur hon kom till där hon är idag och blablabla. Det spelades bra musik också.

Nej, nu ska jag nog ta och sätta i gång med packingen känner jag. Om mindre än två timmar jag träning och sen ska vi till några kompisar och äta middag, så jag måste bli klar nu. Men det går nog bra bara jag börjar ;)

a day in my life in pictures













yellow stripes




Ny köpt idag.   

Gina Tricot 74,50 :- på Rea


ondag 24 juni



Hej Kära bloggen! Sorry för bad update. Har ju inte ens berättat om övernattningen. Haha, jag vad ska man säga om den? Alla skrek och vi var skit pigga så vi somnade runt 5 - halv 6, och sen vaknade vid 11. Ja, man var helt slut på dagen efter. Men efter träningen piggnade man till och sen på kvällen var jag ute med några kompisar vid en fotbolls plan och gick sen hem till Jenny och chillade.

Idag på morgonen gick jag till Jenny och käkade carbonara som frukost/lunch med Emma och sen åkte vi iväg till stan och mötte andra Emma. Vi kollade på Gina Tricots rea i tre affärer (?) och sen åkte vi till slussen och solade typ. Sen åkte vi till Vällingby för att Emma skulle köpa nån klänning i rätt storlek som hon hittade, och sen åkte vi hem. Jag fick med mig ett plagg från Ginas rea, som jag kommer visa sen :) Tog med mig kameran idag också så ni kommer få se bilder, good huh? :)


a hot day

Åååh, jag blir så sur! Jag hade skrivit ett inlägg, men sen publicerades det inte och nu är det helt borta?! Aja, jag får skriva lite snabbt istället.
Just nu är Paulina, Sara, Sara och Jenny här. Alla de ska sova här utom Jenny. Det kommer bli funny ;) På dagen var jag med Paulina, Sara, Sara ochElin. Vi spelade först fotboll på gläntan och sen gick vi hem till mig och körde vattenkrig :D Haha, det var väldigt kul, men blev kallt efter ett tag :)

Eftersom att dem är här ikväll kommer jag förmodligen inte att skriva något. Men då hörs vi imorgon :)



Pussar och kramar!

it's like pink!
































home sweet home




Nu är jag hemma!! :D Vi åkte 20 över 7 i morse och kom hem runt 12, så ni kanske kan gissa hur tidigt jag behövde gå upp.. Jag är sjukt trött, men jag vill inte sitta hemma och dega hela dagen så nu ska jag snart gå till Sara. Ska bara byta om och lite sånt innan, för det är så varmt ute! Super duper skönt. Ni kommer att få se bilder sen, har tagit nästan 400, så jag måste bestämma vilka jag ska lägga ut först och så. Ska försöka hinna med att börja på någon ny heaer nån dag nu också :)

hos mormor och morfar

Jaaa, äntligen får jag låna mammas dator!!! Haha, vi är fortfarande hos mormor och morfar. Vi har det trevligt här, om vi har kollat på vääldigt på mycket fotboll. På tv alltså. Både U21 EM (alltså ungdoms landslagen) och Confederation Cup. Varje kväll nu har vi suttit framför yvn och kollat, för morfar är väldigt intresserad :) Annars har jag och Viola varit med våran kompis Emma och igår var vi hos våra kusiner och firade midsommar tillsammans med massa andra. Fast jag var äldst av barnen så det var inte så jätte roligt. Men vi spelade brännboll och lekte massa grejer, så ja det var ganska kul i alla fall :)

Idag har vi varit på ett ställe som hette Torpa stenhus, hehe. Det var nån stor typ borg/slott och så gick vi nån guidad visning där. Det var inte det roligaste men på vägen hem stannade vi vid någon hage med kossor så jag tog a loooot of pictures. Haha, det var en tjur som hade största pungen ever!! Hahaha, förlåt att jag tar upp det här, det är ganska nasty, men det var grymt kul. ;p

Just nu tittar jag på Spanien - Syd Afrika i Confederation Cup, och det verkar hända en hel del grejer så jag ska gå och titta.  Har tagit massa massa massa bilder och det kommer bli fler, håll ut tills jag kommer hem så får ni se alla. Pussar och kramar till alla läsare! :D


HALO



Det är en del i den här låten som jag får rysningar av. Haha, jag vet att det är töntigt, men det var så grymt bra på beyonces konsert när hon sjöng den här låten. Jag hörde den på radion nyss och kom på att jag bara måste lägga in den :p

isabelle och linnea






Några bilder från när jag och Bella var och fotade, tyckte att dem blev riktigt fina faktiskt :) Snälla, säg vad ni tycker. Puss

Tomorrow, I leave

Nu är jag hemma från träningen. Det känns som det var evigeheter sen jag tränade sist, så det var skönt att röra på sig. 
Jag längtar ihäl mig till Aroscupen!! Det är alltid lika roligt på de där cuperna med laget. Och det är inte lång tid kvar heller. Nästa helg bara :D

Jo, det är en grej som jag har glömt att berätta, imorgon på morgonen så ska jag och Viola åka tåg ner till mormor och morfar och vara där tills på måndag. Alltså inge blogg till på måndag -_- Vi ska vara där och fira midsommar med mina kusiner osv. Det kommer bli skoj ialla fall :)



nybakat









min dag

Hejsan, snabb uppdatering. Snart kommer Bella och vi ska hitta på något. Sen ska vi hämta min granne Malva på dagis och sen har vi fotbolls träning. Så, nu vet ni. Hörs sen!


minuter över midnatt

Idag var jag med Leyla! Känns som att det var evigheter sen jag träffade henne. Men det var ialla fall jätte kul. Vi bakade choklad muffins, super duper goda! När klockan sen blev halv 5 åkte jag med Emma och Emma till Kista för att se på bio. Flickvänner från förr hette den. En helt okej film, som bjöd på en del skratt. Men den är absolut värd att se.

Annars har jag väl inte gjort så mycket.. Kom hem vid 9 och satte mig framför tvn som vanligt, hehe.



Godnatt sötnosar. ses imorgon

ny vecka




Förlåt att jag inte hann skriva mer igår kväll. Men Emma och Emma frågade om jag ville hänga med dem hem , så så fick det bli. När jag sen kom hem på kvällen hade jag cyklat genom regn och i vattenpölar så att mina byxor var helt dyngblöta. Haha, det var en upplevelse :P

Snart kommer Leyla så jag måste göra mig klar. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi kommer nog på nått. Ikväll kommer jag att lägga upp bilder på mitt nya linne jag köpte i Kista och lite annat, bara datamusen börjar fungera :S Okej, jag vet. Det känns som att jag har ursäkter för allting, men det är faktisk sant :)

it had just started to rain







Hejsan bloooooggeen!

Idag har det varit en riktigt skön hemma dag. Var ute i regnet och tog lite kort, men annars har jag bara varit hemma och gjort nada. Skönt faktiskt, man behöver sånna dagar ibland. Just nu tittar jag på Stylista på trean, ett ganska så roligt program faktiskt.

Nu ska jag sätta mig vid den andra datorn, så ni kan få se lite bilder iställer för bara tråkiga textinlägg. Se snart dårå :) 


Alive

Sitter just nu och kollar på världens sorligaste film. Det är en sann historia, och handlar om ett gäng killar som krashar med ett flygplan mitt ute bland bergen i Anderna. I verkligheten hände det den 13 oktober 1972. Det finns också en bok som jag började läsa förut, men inte läste ut för att den var så svår och seg. Filmen heter Alive och går just nu på tv400.
De få som överlever när det äntligen blir räddade har då varit där i 2-3 månader, och har överlevt henom att äta bitar av sina döda kompisar.


klockren!



Haha, jag och Emma var och såg på Baksmällan på bio i Kista idag. Gud vad rolig den var! Hela publiken skrattade jätte ofta, för den var verkligen hur rolig som helst. Se den!

outfit




Ojojoj, känner att spegeln måste tvättas :S

090612

Fööööööörlåååååt för att jag inte har bloggat idag. Men hade tänkt att berätta lite om den nu istället :)

Emma, Emma och Jenny sov över hos mig från igår till idag. Vi tittade på två filmer, Brudens Bäste man och Get Smart. Båda filmerna var helt okej. Vi sov i min lilla "stuga" som vi har på tomten, haha.
Idag åkte vi till Nacka Forum, vi bara var där och åt på Taco Bar :) Sen när vi skulle hem och hade precis gått av bussen och skulle till tunnelbanan, så hittar inte Emma sin plånbok. Vi sprang typ runt där bland alla bussar i slussen och skulle hitta rätt buss, men det var omöjligt. Så vi gav upp. Fast vi fick nåt telefon nummer av någon som jobbade där som man kan ringa till och kolla om den har lämnats in.


En bild som Emma tog med min kamera på min grannkatt Smulan. Tyckte att den blev jätte söt :)

Viola and me





Visst är vi snygga?! Haha, vad tycker ni om de här bilderna då?


Godmorgon godmorgon

Efter att vi har ätit lunch ska jag och pappa äntligen åka och byta min kamera, :D Jippie! Hoppas att det går nu bara. Men jag har bestämt att det kommer att göra, så det så :)

Damp datorn fungerar fortfarande inte, men kanske lite senare idag får vi hoppas. För det är lixom den datorn som jag lägger in alla bilder på, och på den här datorn har jag nästan bara gamla bilder. Så därför blir bilden i det här inlägget en bajs bild från min mobil kamera :p


damp dator

Hejsan! Bilderna på mig och Viola som jag skulle lägga in kan jag tyvärr inte göra nu, för den datorn funkar inte! Åååh, ni har nog hört det flera gånger förut, och jag blir så trött på det. Men imorgon så ska ni få se dem :)

Sverige vann!! Och det bra, 4-0 blev det mot Malta. Riktigt skönt med en vinst nu. Hoppas bara att det fortsätter att gå bra :)


skolavslutning






känns som lördag, men är bara tisdag

Förlåt, Förlåt, Förlåt! uppdatering ska bli bättre, promise. Men igår kväll var jag med några vänner, så det blev inte en hemma sittar kväll som jag sa, heh. Och när jag sen kom hem orkade jag inte sätta på datorn. Idag har jag också varit med några vänner. Emma, Emma, Emma och Jenny. Vi var i Vällingby och sen hem till Emma F. Och nu är jag hemma och ska snart äta, sen är det Sverige - Malta. Viktig match, som Sverige bara måååste vinna.

Det kommer massa bilder sen från när jag och Viola var och fotade, plus skolavslutnings kläder. :) Hörs later.

SOMMARLOOOOV

Hejsan! Förlåt för dålig update, men idag har det ju varit skolavslutning!! Shit vad najsigt. Jag och några vänner har umgåts idag, kollat på film mm. Men nu är jag så grymt trött, så kvällen kommer nog att tillbringas framför tvn.

Jag och Viola har varit ute på vår gräsmatta och fotat en massa bilder på oss. Vissa blev faktiskt jätte fina :) Kommer lägga upp de bilderna sen plus mina skolavslutning kläder.


yellow

Kul! Jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag, men så inser jag att det är ju Projekt Runway final idag. och det får man ju inte missa för allt i världen. Så nej, det blev ingen tidig kväll för mig.


skolavslutningen 2008











skuggor




Vi åkte aldrig iväg till OnOff. Eller jo, det gjorde vi. Men sen kom vi till ett ställe där det var hur mycket kö som helst, så vi vände och åkte hem. Hehe. Vi ska göra det senare den här veckan istället.

Nu ska jag titta på gamla avsnitt av The Hills på MTV. Hörs lite senare :)

Mia och Bella 14år




Grattis! :D

sista skoldagen

Nu är jag brun! Jippie! Eller ja, det är en synlig bikini linje ialla fall :). Jenny och Emma följde med mig och solade efter att vi varit i Vällingby en liten stund. Fast det var bara jag som solade, hehe.

Snart när pappa kommer hem ska vi kanske åka till OnOff och se om vi kan byta min kamera. Eller, det ska gå att byta! Fyfan, annars blir jag sur. Min blixt fungerar ju inte, typiskt asså. Men ja, om inte jag kan byta så ska jag stämma dem. Typ ialla fall :p

Förresten, jag har hittat ett very beautiful linne på MQ från Zoul. Det sitter jätte snyggt på. Men det kostar ganska mycket, eller, mycket och mycket. Men för ett linne så är det ganska mycket ändå, tycker jag. Ca 349 kr tror jag att det var. Men visst är den fin?



a bird and a birdie cafe

 




Hejsan! Vad tycker ni om bilderna över? Tagna idag.

Vi åkte och kollade på kattungarna iafl. Sååååå söta. De var grå vita och höll på att öppna ögonen. Om vi kan övertala pappa så ska vi nog köpa en, fast det är inte det enklaste ska jag säga "/
Matchen idag gick inte alls bra. Det var synd. Men de var väldigt duktiga (och hårda).

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar 8.30 imorgon. natti natti:)


färg glatt









Några av de bilder jag tog idag, vad tycker ni? :)

ett huvud kommer flytande



haha, jag badade på landet också. 18 grader va helt okej.

Jenny gick för en stund sen och om några timmar ska jag på fotbollsmatch. Jenny kom hit vid 10 igår kväll och så sov hon här. Men nu skulle hon på dans så hon drog vidare.

Och vad säger ni om Sveriges insats igår då? Ja, vad ska man säga? Dem var helt enkelt sämst och jag fattar inte vad Mikael Nilsson tänkte med där när han passade till en motståndare som var fri framför mål. Nej, inte okej.

När mamma kommer hem så ska vi kanske åka och titta på Violas kompis kattungar som deras katt precis fått. Dem är ungefär bara en vecka gamla och har precis öppnat ögonen. Gud vad gulliiiiiiiiigt !

shopping shopping

 Juste! Glömde säga att jag köpte två saker igår i Kista. :) Här kommer de.







Okej, jag fick typ ingen bra bild på tröjan. Men jag pratade i telefon samtidigt, och jag är inte så bra på att ta kort med en hand :p

Godmorgon förresten! :D


tv-kväll

Nu sitter jag spänd framför tvn. De håller på att sjunga nationalsången just nu. Sverige ska vinna!!

För en stund sen kom jag hem från att varit och solat solarium med Elin och Sara. Hehe, det blev inte så stor skillnad. Men det var första gången jag gjorde, och då skulle man göra typ 5 minuter, så det var inte så konstigt. Men ska göra det igen imorgon eller på måndag, så man blir lite brun innan avslutningen :)

Kom igen nu Sveeeeerigeee!


SVERIGE VS DANMARK



VM KVAL!

Ikväll på 6an. Försändning börjar klockan 19.00, matchen 20.00. Vem tror ni vinner?

nationaldag 6 juni

Godmorgon! Eller ja, för mig är det det ialla fall. Gick upp för någon timma sedan, för det blev rätt så sent igår. Roligt var det ialla fall. Vi hyrde två filmer, men vi såg bara klart på den ena. I Taket Lyser Stjärnorna. Grymt bra film!

Nu ska jag iväg till Kista, vi hörs igen när jag kommer hem.


just a picture


fridaaaaaaaaay

TjoTja!
Om ungefär en timma komma Emma och Sara med familjer, de ska äta middag hos oss och så. Trevligt trevligt!

Idag har jag varit hos Mia Maria! Kom hem för ungefär en timma sedan. Men nu ska jag fortsätta att städa mitt rum så blir det beautiful!

Och förresten, glöm inte att lägga till mig på bloglovin! :D


nytt = dagens outfit


Sorry för cepe fejs, hehe. Allt från Gina.

Vad tyckte ni förresten om bilderna som Emma la in för två inlägg sen? Fotografen är lillasyster Viola och fotona är tagna på våran brygga på landet.

a red old car



Tjenatjena! Nu är Emma, Emma och Jenny hos mig. Vi tittar lite på AFV, haha. Just nu är det lite skrattattack. Om någon timma ska vi fotbollsträning, i regnet ?!. Usch fy och blä.

Är det bara jag eller känns det som att den här veckan har gått super fort ? Väldigt najsigt ialla fall. Och sen på Tisdag är vi friiiaaaa! Woho!! :D

blue like ocean and sky


Omg. Emma här, www.sommarfreak.blogg.se. Jag har fått tillåtelse att blogga på Linneas blogg, men hon är fortfarande bredvid mig höhö. Det här är dom finaste bilderna på Linnea, dom är feeett fiina. Love them, titta bara det extremt blåa vattnet. Vi hörs, puss!  Klicka in på www.sommarfreak.blogg.se och www.emmasphoto.webblogg.se

kväll

Förlåt för att det inte blev mycket blogg alls idag, ledsen för det. Dagens outfit och inköp kommer imorgon ialla fall.

Imorgon slutar vi tidigt ännu en dag, jippie! Vet inte riktigt när, men runt halv 12 skulle jag tro. Fast jag vet inte om vi börjar sent eller tidigt :S alltså om vi har SO eller inte. Men jag chansar på att jag inte har det, för jag vill sova uuut. Hehe. Men om det är någon som vet så kan ni ju höra av er :). Men ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi hörs tomorrow :)


3 juni

Hejsan! Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det toppen. Jag och Paulina har varit i Vällingby och shoppat lite. Vi köpte likadana jeans och lika dana tröjor fast i olika färger, haha. Jag kommer visa biler på kläderna sen. Men idag så slutade vi ialla fall jätte tidigt, halv 11. Naaaajsigt. Om vi inte hafr haft det så hade jag lixom slutat för en halvtimma sen.
Nu ska vi hitta på något, så vi ses senare. kramar :)


bele - spånga

Tja! Just nu sitter jag och pratar med Pao i telefon, eller pratar och pratar, hon sjunger. Haha. Hon är rolig hon. Vi spelade ju mot varandra idag, och dem vann jui, såklart. 4-0 blev det. Hon var skit duktig. verkligen. Det var en jätte rolig match att spela ialla fall. Och jag är nöjd med mitt spelande :)

Oh shit, kom på att jag har Engelska läxa till imorgon :S not good. Ska nog lägga på snart och ta itu med den. Men det är najs för det är nog den sista läxan den här terminen. Sen är det soooooommaaaaarlooooooov.







some pics på mig och paulina


drops










en vecka kvaaaar!

Heej!



Yeei, vår dator funkar nu, så nu kan jag äntligen ta och lägga in lite bilder från landet :)

Alldeles strax ska jag gå och hämta Malva, och sen lite senare ikväll är det dags för match mot Bele Barkarby. Späänande! Dem är sjukt bra, och tre av mina kompisar spelar i det laget. haha, sitter och kaxar med Paulina på sms just nu. Det är sjukt kul. Hon är så säker på att dem kommer att vinna, fast okej. Det är nog ganska självklart. Men vi ska göra allt vi kan för att hålla nollan. Men det kommer bli tufft.

min outfit idag


nytt i garderoben




Use your brain - från kollektionen Fashion against aids på H&M.


Vitt linne - H&M




Velour hood tröja - STHLM STANDARD. I verkligheten är den marinblå.

Plus lite fotblls grejer och en tröja till min kjol som jag ska ha på skolavslutningen. Men den får ni inte se ännu :)




1 juni - sommar på riktigt



Tja bloggen!

Anledningen till att jag inte bloggat idag är att jag har varit i Vällingby. Först åkte jag dit med Emma och Jenny, och sen åkte dem hem och så kom mamma för vi skulle shoppa lite grejer. Kommer lägga upp bilder på det sen när jag får in dem på datorn.
Juste, anledningen till att ni inte har fått se bilderna från landet ännu är att datorn som jag har lagt in bilderna på inte vill funka. Sjukt störande. Men våra datorer är så lite granna, kommer och går när dem vill..

Förresten har jag glömt berätta att jag ska lämna tillbaka min kamera. Blixten fungerar inte. Buhuh. Men vi kommer att be om att få en ny, så det blir ju bra ändå :)

RSS 2.0