I want Candy!

Halloj! Idag hade vi cup. Det gick inte så jätte bra, orkar inte riktigt skriva om det. Men vi vann ialla fall två matcher och förlorade två matcher.

Idag har jag inte gjort någonting. Jenny frågade om jag ville följa med henne och Moa på bio, men jag känner inte Moa så jag orkade inte följa med. Då ringde jag Elin, för vi hade pratat om att göra nåt. Men hon soooov :O. Aa, men hon skulle ringa upp när hon hade vaknat, men hon har inte gjort det än och det var för typ 4 timmar sen..

Så jag haft tråkigt, kollat lite på Björn Gustavsson DVDn, men somnade till den i typ en kvart.
Hoppas din Lördag har varit roligare ;)


En del av vårat lag på en annan cup.


Todays..

Outfit! :)


Haha, kanske inte fiiinaste bilden, men ja:)

Tröja: GAP, London
Kjol: Gina Tricot
Strumpbyxor: vet inte


love/ linnea

Min fredag

Shoshoshooo:)
som elin redan sagt så hade vi idrott sista timmen. Men jag va inte med för jag va sjuk på morgonen och hade därför inte tagit med mig kläder, men jag var typ helt friskt sen, så jaa ;) fast det va lite synd för alla andra fick hoppa på nåt och sen göra volter, FETT KUUL! Menmen, jag fick typ skjuta in madrasser med bella istället :S haha.

Efter skolan var jag med jenny!! Vi var i vällingby för hon skulle köpa en ny bh. Sen åkte vi hem till henne och kollade på trailers till filmer, typ "den ofrivilliga". Haha, se den trailern. Den har typ flera stycken, men en är med bara de där två fjortis tjejerna när dem tar kort på sig själva. Haha, så patetiskt! ;P


Bilder, inte från idag

Klockan 07.00 är det som gäller imorgon. Har nämligen fotbollscup, Täbyblixten heter den. Och jag måste ladda ordentligt efter som att vi ska vinna!!!

ha en bra fredags kväll (äntligen!)
love/linnea

Friday

yoo everybody:D kom hem från skolan för en tid sen, hade idrott sista timmen, men var inte med på allt för jag är inte så haj på att göra volter och kullerbyttor blir så illa mående :-S  idag ska jag nog ta de lungt. imorronska jag på fotbollscup täby blixten. jaghoppas de går bra :D vi har splittat laget så de måste gå bra för de andra laget me :D
ska lägga in lite bilder senare aaa, men vi sees
kram eliin <3




Våren

Visst känner man sig väldigt blek och tråkig nu på vintern? Man bara längtar tills våren och alla fina färger kommer. Jag har varit inne på Ginas och HMs webbshopppar, och guuud vad mycket fint det finns! Finns så himla mycket söta cardigans och blusar. Jag måste ha! Snart får jag min månadspeng, så  då ska det allt ut och shoppas inför våren. Längtar :)







Torsdag = snart fredag!

Åhh, vad sur jag blir! Nu hade jag skrivit ett inlägg här för några timmar sen, men datorn blev såklart cp som vanligt och ville inte lägga in det. Så förlåt om ni fått vänta på uppdatering, men ja. Det kommer nu ialla fall.

Jag har äntligen tränat på inför Svenska provet *stolt*.  Jag kan det flesta orden, men knappasat alla. Ska träna lite till senare.

Vet nån om det är något bra på tv ikväll? Det brukar väl inte vara det på Torsdagar, eller?
Haha, såg precis att det ska vara "Sveriges värsta bilförare". Det ska jag självklart se på!
 Puss och godnatt så länge. Vi får se om jag slänger upp nåt mer inlägg.


långdag..

ja, det var verkligen en lång dag idag. Vi började halv 9 och slutade halv 4. När vi hade slutat spelade jag och några tjejer och killar fotboll i idrotts salen till klockan 5. Så nu är jag helt slut! Det jobbigaste är att på Onsdagar har vi matte sista timmen. Jag var skit trött så jag räknade typ 3 tal elr nåt?

Nu måste jag öva inför Svenska provet vi har på Fredag. Bajs säger jag bara!
Fast jag kan nog sitta liiiite till vid datorn. NEJ, jag måste göra det nu, annars blir det aldrig gjort. Men bara liiiiiiiiite till kan jag väl sitta. Aa, det är så det är i mitt huvud just nu :S

love/ linnea


heej

Kollar på top model med Leyla och Jenny. Jag och Leyla har bakat choklad muffins, och nu sitter alla och äter det. Förutom Jenny som smaskar tårta XD
Snart ska vi se på Andra Avenyn, yeii! Sen ska dem hem :(
Nu åkte precis Lauren-Brie ut från Top model, trodde faktiskt hon skulle göra det.
Have a nice night! kisses
/Me, LINNEA


The Hills

Sitter i soffan, bloggar och tittar på The Hills. Jag älskar det programmet. Säsong 4 har ju börjat nu, fast de avsnitten går på helgen. Jag sitter och kollar på jätte gamla avsnitt, typ säsong 2 elr nåt ? Mina kompisar som kollar på Laguna Beach säger att det programmet är bättre, men eftersom att jag inte har följt det så fattar jag ingenting. Plus att jag inte vet när det går.. ;)



Ikväll är det 90210, yeiii :D my favorite programe!

JO: länge sedan bloggen :D

hej bloggen de var länge sedan. Jag har nyligen börjat blogga på min andra blogg då är de väl lika bra att börja här med.:D
 de här har ja gjort i helgen

Fredag - Varit hos lilla Jennifer som fyllt fjortis :D
Lördag- sovit till kl 2

Söndag- shoppat på ginas super rea


jag köpte två såna tröjor linnea köpte och en kofta för 5o kr styck :D

puss JO




Bilder, bilder och mera bilder!

Jag kom på att ni inte har sett typ några bilder alls från mitt jullov, så nu kommer det bilder från Julafton och London.


Julafton firade vi hos mormor och morfar med kusinerna :)



London, jag på café.




Utanför hotellet. Trött efter en lång shoppingdag.






Mitt i allt vimmel på gatan träffade jag på Justin Tomberlake, fråga mig inte vad han gjorde i London :)


Och Bob Marley :)


Vällingby

Hejhej. Jag åkte till vällingby som tänkt med Bella och Elin, men åkte hem igen vid halv 3 tiden för vi skulle ha släkt middag för Viola.

Det här köpte jag! :D

 Tröja med puffärm, gina tricot


 Randig t-shirt, gina tricot

 Tröja, gina tricot

 BH, H&M

Och ett 3-pack örhängen från Glitter, kunde inte ta kort på dem för det glimmade så mycket.
Fråga mig inte varför jag inte tog bort blixten..




Grattis!

..Viola som fyller 12 år idag! Alltså min syster dårå. Av mig fick hon en jätte söt tvål, badskum och en stickad tröja.

Har precis kommit hem från en träning där vi inte tränade. Salen var dubbelbokad, så vi snackade mest taktik istället.  Vi har nämligen inomhus vup nästa vecka. Täby Blixten tror jag att den heter, haha.

Idag hade jag tänkt åka till vällingby, men vi får se hur det blir. Ska handla lite nu på slut rean :)

Nu ska jag duscha, puss och kram / ME <3

Lördag..

..utan godis!? jaja, jag orkar inte gå och köpa. Ikväll så får jag väl ta att lägga mig ganska så tidigt, har nämligen träning klockan 9 imorgon. Väldigt tidigt enligt mig som brukar gå upp ungerfär klockan 11 på helger. Men men, fotboll är kul så man måste offra lite. :)

Det här vill jag ha!
 godis med...  mjölk!!

Men mjölk med  går också bra ;)


Tjenatjena

Inatt sov jag hos lilla effi peffi, för att fira att hon har blivit 14år! Det var då jag, effi, mia, bella, elin och hanna. Kulkul!
Bilder kommer när elin skickar dem!!!!

Romme resan var jätte rolig! Var skid lärare åt Leyla som aldrig hade åkt skidor förut. haha, det var ruligt! På bussen satt jag med elin, och bakom och satt två sömntutor: jenny och jennifer. Haha, så söta:D

Cirkus Cirkör visade sig vara en blandning mellan dans, trolleri, teater och cirkus. Och det var sååååå bra!
Ett tips: KÖP BILJETTER NUUUU!



onsdagen den 21 januari

Okej, jag måste börja att berätta en JÄTTE läskig sak som hände när jag skulle gå hem från skolan. Jag hade precis gått ut från skolans område då det kom en bil (MÖRK BLÅ SLITEN SÅ ALLA VET!!) på andra sidan vägen och när den var brevid mig om man säger så så nästan stannade den och den fula äckliga jävla gubben som satt i kollade på mig och typ flinade. Sen verkade det som om bilen skulle vända så att den skulle komma på min sida av vägen. Men då vänade jag och sprang iväg in till skolan igen och ropade på Emma och Jenny som höll på att gå hem, men dem bara skrattade :(   ;). Aa, men jag vågade iallafall gå hem sen och det kom ingen till dum bil.

Alldeles strax ska jag gå till busshållsplatsen för jag, Viola och mormor ska möta upp mamma i stan och sen ska vi åka till "Cirkus Cirkör". Det är någon "ny" cirkus, men det verkar väldigt roligt för Mia har varit där och hon sa att det var jätte coolt. Så det hoppas jag att det blir (annars du mia... ;) ).

Imorgon ska vi åka skidor med skolan i Romme, så jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag inte dör av trötthet (jag mpste gå upp typ klockan 5!!!) så det kommer tyvärr inte att bli några fler inlägg.
'
Pussssar:D /ME


ME, thanks momo

Idag kom mormor hit. Viola fyller år på söndag så mormor ska vara här och fixa inför hennes fest och så. Men jag och Viola fick en försenad julklapp, and Im very very very very happy :D Thanks momo<33

ME, monday

Hello darlings!

Idag var jag i vällingby med Jenny och vi provade lite B.U.S (brun utan sol) produkter. Jag har väldigt blek hy, så jag undrar om någon kan tipsa mig om en bra B.U.S produkt eller sol puder.. vet inte så mycket om sånt :) Helst inte så jätte dyr dårå. Jag är inte rik om man säger så;) Vore ialla fall väldigt snällt om någon kunde hjälpa mig, eller har något tips om hur man applicerar.

Ha en bra kväll, puss.


ME

Todays shopping..




Vit vanlig långärmad från gina tricot.


Grå kjol från gina.


Plånbok från Wedins Accent.

Plus ett par skidvantar till Romme resan, vita tummisar (skönast).


ME

Tidigare idag såg jag på ett program på fyran. Det handlade om två 16åringar som satt i hop i samma kropp! Det var bara huvuderna som de inte hade samma som syntes. Men de hade var sitt hjärta, magsäck och nånting till. De gick i en vanlig skola och hade vanliga kompisar. De styrde ett ben och en arm var. Men de sammarbetade jätte bra, man förstår inte riktigt hur det går till, men jag tyckte att det var jätte coolt. De levde som vanliga 16-åringar.

"Systrar som sitter samman: 16-årsdagen

Brittisk dokumentär från 2006. I den förra dokumentären om systrarna Abby och Brittany Hensel ä var de 11 år och nu ska de fylla 16 år. De är sammanvuxna tvillingar och systrarna delar ben och armar med varandra. De har fullt upp med skolan och sitt sociala liv. Det är också dags att ta körkort. I det här programmet delar de med sig av sina liv och man blickar tillbaka på deras barndom och tar en titt på deras nuvarande liv som ambitiösa och äventyrslystna tonårigar." Från www.tvplaneten.se





Läs mer här .


ME

Hellooo!!
Kollar på Let´s dance nu. Blondin Bella är mycket bättre än förra gången! Men istället för Mojje som behövde åka till sjukhuset för okänd anledning förra veckan så är det Niklas Wahlgren istället. Och efter reklampausen ska han dansa. Ojojojojojojoj huuuuur ska det gå? spääännande (not),
Men ialla fall, no pictures today "/

Sorry för inge bloggning på ett tag, och ska jag vara ärlig så har jag ingen ursäkt. Eller okej, det har jag: Jag har inte orkat! Fast den ursäkten är sämst. förlåtförlåt x 10000


ME, Andra Avenyn

Jippie! Såg i tv tidningen att det var Andra Avenyn idag, sitter och kollar på det nu. Det va ett tag sen man såg på det. Men det är verkligen spännande!




ME

Idag har jag varit i v-by med Planeten igen:) Vi var bara där en kort stund för vi skulle ta omvägen hem, dvs tunnelbana till Bromma Plan och buss därifrån, taha. Nu har Jenny prcis gått och jag tog mig lite tid för att blogga.
Någon mer än jag som ska se Guldbagge galan? Eller går det något bättre på tv? Vet inte riktigt vad jag ska göra.. men filmgalan är väl okej.


Fast priset... en skalbagge!! Vem vill ha en skalbagge? Blää


ME

Heeej!
Sitter nu här brevid en The Sims spelande syster (hon är beroende) och funderar över om jag ska bada elr dusha. Har nämligen precis kommit hem från en träning, och det va riktigt kallt så det skulle vara skönt med ett bad. Men när jag badar tar det typ skit lång tid, och det orkar jag inte riktigt.. åååh, vad jobbigt livet är! :p Förresten är lampan i dusch rummet trasigt, så det får nog bli ett bad i allfall.
Japp, det här var nog det intressantaste inlägg jag någonsin skivit, är riktigt stolt faktiskt!
Ha det bra och simma lugnt. puss ME


ME

Hej! Vi har precis haft gäster och nu ska jag gå och lägga mig, men jag kom precis på att igår (för cirka 1 timma sen :p) så var det den 10 januari och det betyder att det bara är 2 månader kvar tills jag fyller år. JIPPIE! :D God natt <3 /ME

ME

Tjeeena! :D
Så, vad har hänt idag? Joo, det började med att det var första dagen i skolan efter jullovet och då skulle vi ha idrott. Vi har en ny idrotts lärare, Jippie! Han heter Henke Larsson, ni vet det är han den kända fotbolls spelaren *hoost*. Japp, det är vår nya idrotts lärare, ni får gärna vara avundsjuka ;) Hehe.
Efter skolan var jag ialla fall med Jenny Planeten. Vi bakade kladd kaka, och ja, jag menar KLADD kaka. Haha, den var god :)

Bilder:












Vi är de bästa bagarna i världen!

MA - JAG ÄR BÄST !

YES I AM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ME onsdag

Hej!
I dag har jag varit i vällingby med Paulina. Vi träffade väldigt många, som vanligt ;) Idag fick en tröja från gina följa med hem till mig, och Paulina köpte¨två tröjor, båda från gina tricot.  Sen åkte vi hem till Pao, men hon skulle på träning så jag åkte hem.

Föresten, jag och JO har färgat håret blått. Men det var spray färg så det försvann när jag duchade :( synd, det vart ju såå fint :)
 



Till dig som kommenterade förra inlägget: Visst, jag kanske är feg. So What? Jag står i alla fall för det till skillnad från dig som kommenterar anonymt :S

ME

Hej!
Idag har jag tillbringat dagen med shopping i stan med mammi och Viola. Jag köpte ett par tights och fick ett vitt linne. Sen kollade jag på filmen  Notting Hill med Julia Roberts och Hugh Grant. Jag älskar den filmen! Nu hade jag tänkt att antingen se på What Happens In Vegas eller så ska jag sätta post-it lappar i den nya H&M-spring katalogen ;)


ME

Heeeej alla! ´Det var länge sen. Kom precis hem från en 5 dagars semester i London, alltså firade jag nyår där. Det var trevligt trevligt :) Ni som har varit där, visst är alla som bor där grymt trevliga! 
 Imorgon är det cup, jippie! Fast jag vet inte när vi ska samlas :( Om någon i laget läser det här, ring mig!
Bilder kommer under helgen när jag hinner/orkar.
Hoppas ni hade ett bra år, men att det här blir ännu bättre. Heja 2009!!
love / ME


RSS 2.0