Tisdag / no pictures

Heej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering idag igen, men vår dator dampar heeeeela tiden. Sjukt störande. Men nu funkar den, för tillfället ialla fall.
Idag har jag varit med Paulina, Leyla och Maria.W. Haha, Paulina letade som vanligt bara efter mat och rensade (typ) hela vårat skåp. Men ja, jag får väl skylla mig själv som har henne som kompis. Haha, nej skämta. Idag har jag också haft Fys träning på fotbollen, man kände verkligen hur dålig kondis man hade. Men det gick hyfsat bra ändå tycker jag.

Nu måste jag göra läxorna till imorgon, och tyvärr får ni inga bilder för jag sitter vid fel dator. Hoppas ni klarar er! :D

/ linnea


Måndag

Hej! Idag har jag varit med Leyla, vilket är anledningen till att jag bara har skrivit 1 inlägg. Jag slutade halv 4 idag, vilket är skiiit. Men det var ändå än rätt kul dag. Vet inte varför, men det är ju bra. Och på Onsdag är det April, najsigt.

Senare ikväll klockan 22.00 är det Ballar av Stål och Project Runway, vet inte vilket jag ska kolla på. Det bli väl lite zappande, as usual. Heh.

När vi ändå håller på kan ni få dagens! :)



puss

Det här köpte jag i Söndags


Nya fotbollsskor! Stadium


Ben vita chinosar, Gina Tricot



Gladiator sandaler, She Store


Vitt linne med urigning bak och tub kjol, gina tricot


Nagellack, H&M samt Isadora

Statistiken höjs!

Hejsan kära läsare. Förlåt för dålig uppdatering (idag också), hehe. Idag har jag i alla fall varit och shoppat i stora stan med Viola och mamma. Fick med mig ganska mycket hem som jag visar upp imorgon, ni kan nog hålla ut :) Efter det var jag på fotbolls träning, sjukt roligt faktiskt. Det var riktigt skönt att träna. När jag sen kom hem märkte jag att jag hade tappat bort min mobil, aa smart. Så jag och mamma fick åka tillbaka till gläntan och kolla om den låg där, men icke sa nicke. Då åkte vi till Emma.A, Emma F och Maria som också hade varit på träningen för att kolla om den låg där, att jag typ hade stoppat ner den i fel väska på träningen eller nåt, men det gjorde den inte heller. Så vi åkte hem. När vi väl hade varit hemma en stund och pappa åkt och letat eftersom "han är bäst på att leta och hittar alltid" så smsade Maria och sagt att hon hittade den. Haha, en stor klump i min mage försvann. Tack Maria, du är bäst! :D

Igår hade jag förresten 44 besökare, bara sådär. Väldigt bra för mig som brukar ha kanske 12 varje dag, haha. Idag har jag hitils haft 24 tror jag det var. Snälla snällaaaa nya besökare, fortsätt läsa min lilla blogg. Jag lovar att uppdatera oftare. Pussar på er!


Haha, första bilden ever på Violas mobil var jag bäst nog att ta. På vem? Mig såklart :)


Hej sötnosar!

Jag vill börja med att säga, förlåt för dålig uppdatering. Har bara inte haft någon lust att blogga, men det blir nog roligare om fler kommenterar :) Hehe.

Inatt sov Jenny över hos mig. Efter skolan hade vi varit hemma hos våran kompis Louise för att hon fyllde år tillsammans med typ 10 stycken till. Det var ialla fall hur roligt som helst. Tack för att vi fick komma Louise! Idag har jag haft fotbolls träning, men innan det var jag i Vällingby för jag skulle byta min svarta tunika med kedja från Gina och titta på nya fotbolls skor. Min tunika gick sönder första gången jag använde den, men den är så snygg så jag bytte till en lika dan endå Xd.
Imorgon ska jag och mma till stan, och då blir det en MASSA shopping, haha. det ska bli kul.

Nu ska jag se på Robinson, och glöm absolut inte Earth Hour 20.30 - 21.30 ;) pussar

 

Hos Jenny

Hej alla! Vi har lunch rast i skolan så jag pasade på att gå hem till Jenny. Hon är lite sjuk den stackaren, eller sjuk och sjuk. Hon har typ ont i magen. Usch då "/

Vi börjar igen 13.10, och då har jag Franska, booring. Men det är sista lektionen så det är skönt. Efter skolan så är det bara för mig att gå hem och göra klart min Svenska berättelse, det är skit svårt. Sen klockan halv 5 har jag dans som slutar halv 6. Klockan 6 sen har jag utvecklingssamtal som slutar halv 7, men samtidigt som den slutar börjar Violas klass "Oscarsgala" som jag ska gå på. Dem har typ gjort lite små filmer, så det blir roligt. Medn det kommer att bli väldigt stressigt..

Hoppas ni har det bra i skolan och inte dör av tråkighet, hehe. Kisses :D


Dagens outfit!



Jeans - Gina Tricot
Skjorta - Gina Tricot
Vitt linne - Bik Bok
Skärp - H&M
Halsduk - Gammal

Pååålina

Här kommer lite bilder från när jag och Paulina var ute på våran nästan 1 timma lång promenad i Lördags, haha.














25 mars

Hejsan sötnosar! Våffel dagen idag dårå, gottgott. hehe. Men vi fick inte våfflor i skolan, det var ju lite synd. Men ikväll så!

I skolan idag hade vi en låång dag, slutade halv 4. Våran längsta dag. Usch, det var inte kul. Nu snart ska jag börja på min Svenska läxa som ska vara klar på Fredag och jag inte ens har börjat på, ojdå. Man ska skriva en liten berättelse om en person i boken som man har läst. Vet inte vem jag ska skriva om, men det löser sig nog.

Ikväll har jag dans också, klockan halv 8. Så nu vet ni det.

Kramar


ett till inlägg om emd

Sitter och pluggar EMD texter samtidigt som jag sitter vid datorn, vilket inte går så bra. När man köpte skivan så fick man med alla texter, jag älskar när det är så, haha. Deras låtar är så himla braaa! Men nu ska jag stänga ner datorn och fortsätta, puss på er.


EMD bakom kulisserna ;O

Idag är det tisdag!

Hej läsare! Nu är jag hemma. Tidigare idag var jag med Jenny, men sen skulle jag hämta min granne Malva, så då gick hon hem. Just nu sitter jag mest och chattar, ska göra min läxa snart, men jag pallar inte. Har hur måånga glosor som helst, usch. Ja, men det måste göras, tyvärr.

Ikväll är det Desperate Housewives, det ska jag såklart se på. Och imorgon är det Våffel dagen, yummie. Men är det någon mer än jag som äälskar våfflor, men ändå bara orkar äta max 2? Man tröttnar ganska snabbt, enligt mig.

Vi hörs väl senare, pusspuss

Saras VS Linneas


Saras veriation


Linneas veriation


Vilken var bäst? ;)

min dator cpar sig

Hej! Just nu är jag hemma med Sara och ska spela spel på datorn, haha. Såna töntar vi är.
Imorse när jag skulle till skolan så försov jag mig, och inte lite heller. Vi började 9.20, och jag vaknade 9.40. Oups. Så jag fick jätte bråttom. Hehe, men jag hann till andra lektionen ialla fall. Dagen har faktiskt gått jätte snabbt, vi slutade ändå halv 4, men det kändes som att vi typ inte hade några lektioner, väldigt skönt.

Förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har ursäkter! I fredags så var jag först med bella och sen direkt till farmor för hon fyllde år (grattis! :D). Sen när jag kom hem skrev jag faktiskt ett inlägg, men det typ publicerades aldrig, skit störande. Sen på Fredagen var jag först med Paulina och sen på kvällen skulle jag till Elin, men jag skrev faktiskt ett inlägg den dagen också, men det publicerades inte heller. Sen på söndagen funkade inte vår dator över huvud taget. hehe. Så nu vet ni.

Förra inlägget skrev förresten Sara, jag kan inte Spanska.


Världens äldsta bild på Sara, jätte söt. Från 2006 eller 2007.


Hola!

Me llamo Linnea
Soy de suecia
 tengo quantro anos
Adios amigos

Fredag

Hej, kom nyss hem från Farmor, Vi var där på middag eftersom on fyller år idag. Grattis! :) Idag har jag annars varit i Vällingby med Bella och sen hem till henne. Ja, mer har det väl inte hänt. Imorgon har jag fotbolls match tidigt på morgonen, ute! Det ska blit kul. Första utomhus matchen på väldigt länge, hehe.

pussar, nu ska jag se på Samantha.



en till autograf


På skiva istället för singel den här gången. :)


Hehe, förlåt för att det blev många inlägg på en gång. Men nu ska jag göra läxan och sen sova. Så godnatt sötisar, ses imorgon <3

Sjukt söt


älskling, vill du gifta dig med mig? Haha

EMD IGEN!

Guud, jag är så glad! Nej, inte glad. Jag är lycklig. Haha, hur töntigt det än låter, men det var så himla roligt. Jag kom precis hem, och det var jag, Emma F, Emma A, Jenny, Sara och Bella. Och jag fick en kram av Mathias (fångad på bild av Flygare). Tyvärr inte av de andra 2, men nån vakt eller nåt hade sagt att man inte fick, och jag gick först utav mina kompisar så jag frågade inte om kram, men sen kom Sara efter och hon fick kram när hon frågade. Och då hade jag tyvärr bara Mathias kvar. Men det är ju bättre än inget, hihi :)

Var berädda på många bilder säger jag bara, speciellt när Emma har skickat sina, hon fotade ju med sin Systemkamera. Men tills dess får ni några bilder från min digital kamera.


i skolan

Hej! Sitter i skolan och har teknik. Vi jobbar om olika fordon, det är därför vi sitter vid datorn. Jag, Elin och Jossan jobbar om flygplan, hehe. Det går inte så bra för mig. Jag ska skriva omden är miljöfarlig, men jag kommer inte på något mer att skriva, och jag  har skrivit kanske 5 rader, på World lixom. Not so good.

Vi hörs när jag kommer hem, pussar


Outfit for today




Hej vår!

Hejsan! Ooh, äntligen har våren kommit. Gud vad man har längtat. Och det är så himla skönt att slänga in dunjackan i garderoben och ta på dig den betydligt tunnare vår jackan eller västen. I like. Btw, förlåt för tråkigt inlägg förut, behövde bara skriva av mig lite, heh. Det kommer nog upp en ny design snart. Eller jag kommer nog ändra lite hela tiden. Håll ut! 

Ikväll har jag dans, 19.30. Kuligt, förutom att Alva inte kommer vara med. Då måste jag göra plankan själv. Det är ungefär dubbelt så jobbigt att inte ha någon att prata med undet tiden, gaaaah. Nu ska jag träna inför So-provet imorgon, kul! puss.


Stackarn

Seriöst! Jag pallar inte med min cp fula header längre. Får ångest varje gång jag går in och kollar. Och jag har ångest över hela min design också för den är så...mörk. Ful. Äcklig. Gammal. Jobbig. Trång. Uäääh! Men det värsta är att jag inte orkar göra någonting åt det. Jag slår vad om att min blogg skriker just nu - JAG VILL HA EN MAKE OVER! Usch då, stackars lilla blogg, -_-

Dagens


Förlåt för ful bild:)

Jeans leggins - Gina Tricot
T-shirt - Gina Tricot
Linne - Bik Bok

TV Kväll, som varje kväll.

Sitter och kollar på Den Rätta För Rosing, hehe. Lite roligt. Sen ska jag kolla på Desperate Housewives, såå bra! Det har verkligen skärp till sig från förra säsongen. Då tyckte jag att det var lite töntigt, eller något sånt. Men nu har det ju blivit jätte bra, hihi. Aa, vad finnes det mer att säga..? Inte så mycket. Slänger in dagens oufit sen, puss.


17 mars

Hej bloggen!

Just nu är Jenny hos mig, vi har kollat på Wallander. Vi hyrde den. Mörkret hette den, scaaary. hehe, men den var riktigt bra. Vi gillar sånna där läskig filmer :)




Och här kommer en länk till min kompis Emma! :D

Nu ska vi göra läxor, duktiga som vi är. Haha.
Pussar, ses sen!

Nu ser jag den varje gång jag speglar mig :)





Och jag kommer förhoppningsvis att "träffa" dem igen på Torsdag ! *lycklig*

Systemkamera

Har kollar runt lite på olika sidor efter en billig systemkamera. Jag orkar inte spara så jätte länge för jag vill ju ha den nu, så då är det ju bäst att köpa en som ligger lite över 3000 så att jag inte behöver spara :) Och jag har hittat en. Nikon D40, med hela kitet för bara 3 590 kr!  Well, den är väl inte bäst. Men jag och pappa ska åka och kolla på lite olika sorter så får vi se. Hihi, längtar.

Vad tror ni? Tycker ni att Nikon är bra?


På mig idag hade jag



Jeans - Gina Tricot
Linne - NYTT Gina Tricot
Cardigan - Zara

Hej bloggen!

Jag kom hem från Emma för ungefär 30 minuter sen och nu har jag precis ätit och ska kolla på 90210, eller inte. Det var typ gammla avsnitt? Så jag tar nog en skön dusch istället. Sen ikväll är det ju både Project runway och Ballar av stål klockan 22.00, hm vilket ska jag se. Och såg nu att på 2an går det ett program just nu som heter Bullar av stål, okej? Haha.

Blir kanske inte något mer inlägg ikväll, men man kan ju alltid hoppas ;) Ha en fin kväll. puss

Ååh, skola imorgon

Fan. Men jag är ialla fall ganska utvilad efter helgen. Och vi har ju som vanligt 1 timmas sovmorgon på Måndagar, skönt.

Morgondagens outfit blir förmodligen ett par jeans och mitt nya grå linne. Och maybe mina pumps :) Vi får se.
Dagens outfit har jag tyvärr ingen bild på för det gick inte att ladda över (?)  men det var ialla fall grå strumpbyxor, vitt långt linne, randig trekvartärmad tröja över, fred perry sneakers, jacka från bik bok och vit halsduk.

Hoppas att ni alla har haft en bra helg, pussar!


My favorite pics from Elin







Top Shop



Provade dem idag med Elin, åååh så snygga. Men liiite omöjliga att gå i "/


Gina Tricot som vanligt








Jätte dålig bild, men det är en foundation från Kicks, Maybelline. REA 129 kr

E.M.D !!

Heeeeeeeeeeej!

Jag har precis kommit hem och laddat upp bilderna från dagen. Ja, jag och Elin åkte ju och kollade på EMD i Vällinby. När vi kom dit tittade vi i lite affärer och jag köpte lite. Sen träffade vi Sara och sen Emma.F och Emma.A. Så vi gick tillsammans och sen kom Louise också. Och det var riktigt kul ska jag säga! Haha, vi stog i kön till att få autografer av killarna i typ 1 timma. En varm och svettig, men riktigt rolig och pirrig timma. Tillslut kom vi ialla fall fram, och Flygare bara garvade, haha.

Bättre bilder kommer när elin har skickat. Men så länge får ni kolla på mina "jätte bra" bilder från min mobil.






Melodifestivalen, såklart

Ja, vem sitter inte och kollar på det nu. Jag gillar faktiskt alla låtarna, mer eller mindre. Men min favoriter är nog Alcazar- Stay The Night och det där rockbandet som jag inte kommer ihåg vad de heter, men låten heter ialla fall 1000 miles.
EMD är också bra, men hata kläderna, seriöst. Hattar? Pingvin rockar? Käppar?

Vilka är era favoriter?

Grattis till Maud Olofsson

som har namnsdag idag!  XD'


I Miss U..





.. and I love U

Digital fotoram!

Idag har mamma satt upp våran digitala fotoram, and I love It! :)





Någon mer än jag som längtar till sommaren när man tittar på de här bilderna? Tagna i sommras i Kivik.

Lördag

HOOOLAAAA!

Idag är det Lördag. najs. Tidigare idag har jag städat mitt rum, rensat massa gammalt skit och så. väldigt skönt. Snart ska jag äta lunch, haha. Jag vet lite sent, men när man går upp halv 1  blir det så. Vid 6 tiden kommer farmor och några för vi ska ha lite släkt middag för mig. Kanske inte det roligaste som finns, men man får ialla fall presenter. Hihi.

Imorgon kommer EMD till Vällingby också, så vi får se om jag åker dit. Pusspuss


Fotbolls DM

Här kommer bilder från fotbolls DM i Tisdags som jag fick på mejl av Thomas idag. Har skickat vidare bilderna till dem som var med, puss.





Big love to all of you!

A bag, The Bag

Idag har mamma bytt väskan som jag fick i födelsedags present, den som jag egentligen villa ha var slut, men den här var väldig lik och jag tyckte att det var sött med rosetten.




Vad tycker ni? :)


Kommentera mera!

Hej sötnosar! Idag har jag varit hos Jenny till typ 7. Nu tittar jag på Lets Dance, dem har nån teamdans. Lite kul! :)

Mamma hade visst köpt en Ben&Jerrys till mig och Viola idag, så den ska jag äta nu. Har bara ätit en förrut, haha. Men jag är inte så förtjust i glass.

Hoppas ni haft en bra Fredag!


And here is a little cepe bild på mig :) puss

Bad uppdatering "/

Förlåt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna, men jag har varit sjuukt trött, speciellt idag då. Jag ska typ gå och lägga mig nu, lite efter klockan 9 lixom! För om jag inte gör det kommer jag seriöst att somna i skolan imorgon.

Igår vad jag ialla fall med Sara, Jossan och Elin. Vi hade snöbollskrig, haha. Det var sjukt kul! Och efter det åkte jag direkt till dansen och kom hem vid kvart i 9 eller nåt. Då duschade jag och gjorde en ansiktsmask som jag fått från Jenny, thanks! :)





Nu blir det inga mer blogg ikväll, men förhoppnings vis imorgon, pussar

21.31

Nu har jag kommit hem från restaurangen. Det var very gott! :) Men brevid oss vid baren så satt en fullgubbe, sen gick han till ett annat rum. Och efter en liten stund så skulle jag ta och gå på toan, och den ligger i det rummet han gick in i. A, så jag öppnade dörren till dam toaletten, och där står han och pissar!! Fyfan. Och han hade inte låst eller nånting.  Ueäh!

Nu tittar jag på Desperate Housewives.

Puss

Linnea, Linnéa

Hihi, läste lite om mitt namn, Linnea. Synd bara att det inte står vad det betyder "/

Hoppas ni ser vad det står :)



10 mars

Idag i skolan så hade vi DM i fotboll, eller jag och några tjejer. Vi var i skolan i typ 20 min, och sen åkte vi till en skola, kommer inte ihåg vad den heter, och spelade 2 matcher där. Men vi förlorade båda, hehe. Men kul va det ialla fall. Sen på vägen hem så åt vi lite på Mc Donalds. Gotti.

Ikväll så ska jag, mamma, pappa och Viola ut och äta. Eller ja, vi ska inge långt bort. Bara ner till Spånga Centrum för vi ska till Puben där, hihi. Jag pallar inte åka nåt långt bort.

Tack förresten till alla som grattat mig, pusspuss<3

Födelsedag!

Jaa, idag är den efterlängtade dagen. Jag blir 14 år (14 år - inte fjortis) !! Jag kommer att lägga upp lite senare vad jag har fått, men en av de bästa presenterna var nog att jag fick 3000 kronor för att kunna köpa en systemkamera! Och om jag sen vill ha en dyrare så får jag lägga till de pengarna sen. Men jag vill ju inte ha värsta proffskameran, bara så att den är bättre än en digital kamera ialla fall :)




Jag känner faktiskt ganska många som fyller år i dag. Först är det ju jag dårå, men Emmas mamma fyller år, pappas kusin och mammas kompis. Så det är kul!

Venus Embrace


Justja! Igår i vällingby så köpte vi också den här rakhyveln. Jag har typ velat ha den sen jag såg den på reklamen första gången, haha. Och elin som har den säger att den är jätte bra, men jag har inte provat den än. Men jag fattar inte riktigt var den där "gelen" kommer och allt. Jaja, jag är väl lite trög just nu eller nåt.


Salut!

Idag har Jenny varit här. Hon gick för ungefär en halvtimma sen. Nu tittar jag på Spårlöst och CSI NY. Zappar lite fram och tillbaka. Jag tycker att Spårlöst är så sorgligt, eller vem tycker inte det lixom.

Imorgon i så ska vi ha Skol-Dm i vår skola. Eller vi har gjort ett lag och sen ska vi åka till en annan skola och spela några matcher. Så vi behöver inte gå i skolan, hihi :). Eller, jo. Typ 20 minuter på morgonen och kanske lite på eftermiddagen när vi kommer hem. Men det ska blir jätte kul :D
 
Och jag fyller ju år också! Jag lovar, jag kommer inte kunna sova i natt. haha :)

pussaaaaaaaaaaaaaaar


Tub Kjol

Ååh, jag älskar verkligen tubkjolarna från Gina. Jag provade en svart idag tsm med mitt nya linne, och guud så snyggt. Ska nog köpa en snart,  vet bara inte vilken färg, finns så många. Små ränder, stora ränder, helfärgad, you name it.


Nationella Kvinnodagen

Ja, det är det ju idag, hade glömt bort det! Jag vet egentligen inte vad det betyder eller så. Men om jag får gissa betyder det att alla tjejer ska bestämma allt och att alla killar kan dra åt helvete, hihi (a)

Just nu tittar jag på Wipe Out. Haha, det är faktiskt skit kul. På 5an alla som inte vet!!

update shopping

Hej! Jag var lite stressad när jag skrev förra inlägget, så jag hann inte skriva var allt kom ifrån, men nu får ni veta :)

Linne - Gina Tricot
Skjorta - Gina Tricot
Bok - Bokhandeln i vällingby hade äntligen fått in den på Svenska! Har hört av många att den är jätte bra och eftersom att filmen var hur bra som helst så måste ju boken också vara det!

Jag har börjat handla in lite vår grejer som ni ser, längtaar! Alla fina färger, slippa tjocka dunjackan och gå barbent. Aa, jag önskar verkligen att det aldrig blir vinter igen.


Köpt today!!




Söndag

Hello everybody!

Idag har jag varit i Vällingby med mamma och shoppat lite, jag lägger upp sen vad det blev. Väldigt fint ialla fall :) Gårdagen var kul, Elin, tjejen som är lika gammal som mig,  är så himla skön. Haha!

Nu ska jag byta om för vi ska till pappas kusin Anna som ska lite 30 års firande, för hon fyller år på Tisdag. Samma dag som jag :D

Pussar och kramar!!




Tonight

Hejsan!

Jag ska strax ta och sätta på mig lite fina kläder, men innan ska jag berätta vad jag ska göra ikväll.
Snart ska vi till mammas kompis tsm med 2 andra familjer. Det ska väl bli ganska kul, det finns ialla fall en tjej som är lika gammal som jag! Men det finns en kille som jag hatar för han tycker typ att det är skit coolt att han är värsta playern! Men väx upp!!

Hoppas att ni får en bra lördags kväll, pyssar :D

Lördag

Hejsan alla! Lördag idag dårå, very najs. Jag har fotboll kvart i 2 så jag ska ta och börja byta om strax. Har inte så mycket mer att säga. pussar till alla. hoppas ni får en bra lördag!


Dagens outfit, !



Jeans - Gina Tricot
Tröja - Bik Bok
Linne - H&M

Hårfrisyr made by Emma.

HelgHelgHelg!

Oh yeaah! Äntligen Fredag. Är det inte skönt. I <3 Fredagar!

Idag har jag varit med Emma Lindmark, det var ett tag sen. Vi spelade Wii och åt massa mackor (eller jag dårå).
Nu tittar jag lite på Miami Ink och snart ska jag äta. Gotti!

Ska ni göra något kul idag då? Själv ska jag bara vara hemma och ta igen mig lite efter en väldigt trött vecka. Men imorgon blir det sovmorgon, mohaha.




pussar!

Really najs from She Store








Dagens outfit blev..



Jeans - Gina Tricot
Tröja - Gina Tricot
Vitt linne under - Gina Tricot
+ halsband med vit blomma - Glitter

Våren 09 närmar sig


Fredag?

Nehe, det va det visst inte. Men är det bara jag som tycker att det känns som som Fredag? Vet inte riktigt var det kom från, its in the air! hehe. Men det kanske var för att vi slutade tidigt i skolan och hade få lektioner. Men imorgon är det äntligen fredag ialla fall! :D

Ska snart i väg på dans! Jippie! Känner verlkigen för att dansa just nu, men jag har lite träningsvärk från dansen igår, buhu :(


Jag, Hanna och Bella från Jennifers fest. <3

"The English Day"

Hola. Är nu hemma från skolan, ska snart ta något att äta, skulle bara uppdatera här först :) ´
Men ja, som ni ser på rubriken på rubriken idag så hade vi en så kallad "English Day" i skolan. Man skulle prata Engelska hela dan och ha "skoluniform" på sig, vilket betyder svarta byxor och en vit tröja. Hah, så det blev typ som vanligt.

Har laddat ner Picasa 3 och försöker lära mig lite. Det är rätt enkelt faktiskt :) Så hör får ni en lite roligare Dagens Outfit.


Tröja, Gina Tricot
Vitt linne, Bik Bok
Jeansleggins, BikBok
Halsduk, mammas old


Söndag 8 mars..

Börjar WipeOut! Någon mer än jag som kommer sitta bänkad framför tvn? Trodde väl det. Det verkar helt sanslöst roligt, eller snarare väldigt väldigt knäppt kanske. Men också helt sjukt läskigt. Vissa moment verkar ju helt livsfarlig. Skulle aldrig kunna tänka mig att vara med där.



Det blev Desperate Housewives

Men fyfan vad läskigt det här avsnittet var, seriöst. Det var brand, och det var mord och det var kvinnomisshandel. Ja, fyfan.

Andra Avenyn VS Desperate Housewives

Japp, tyvärr så är det de som gäller ikväll klockan 21.00. Antingen eller. Det är ju säsongs premiär av Desperate Housewives, så det vore ju kul att se. Men det är så spännande på Andra Avenyn! Svårt det dära. Vi får se hur det blir.




3 Mars betyder..

1 vecka kvar till min födelsedag! Hihi, längar ihjäl mig, som ni kanske märker :) Har alltid varit ett big fan av födelsedagar, speciellt min egen då då, haha :D

Nu till lite tråkigare saker; På torsdag har vi Franska prov, bläää. Ska försöka plugga lite, men det mesta kommer jag göra när mamma kommer hem för hon kan flytande franska så då ska hon hjälpa mig, hihi. Men det kommer nog gå bra, hoppas jag. Det känns ganska bra ialla fall, det är ju alltid skönt.

Vi ses senare, puss puss!


En liten osminkad Linnea, yeeii.

ROOTS SHOES

Ååh, fick hem katalogen, och jag bara älskar skorna! Här får ni lite smakprov :)







Mina favoriter är de översta på andra bilden och de i mitten på sista, så snygga!


Made In Sweden

Janet - Let Go



Kim - Three floors down



Gillar faktiskt de här låtarna, vad tycker ni? :)

Chinos

Ååh, bara älskar dem. Mamma har sagt att jag ska få ett par, men jag vet inte vilken färg jag vill ha. antingen beige, mörkblå eller lite åt ljus rosa hållet. Beiga är egentligen snyggast enligt mig, de är lite mer våriga en de mörkblå. Men alla har beiga! Kan inte bestämma mig, så nu behöver jag er hjälp.

Så kan ni nu snälla säga vilken färg ni tycker är snyggast och vilken som skulle passa bäst på mig?


HEMMA!

Skönt säger jag bara. Jag var ioförsej bara borta i 2 dagar, men efter att ha åkt bil i typ 5 timmar blir man lite trött.

Igår var ju vi var på middag på en restaurang, Fars Hatt hette den (?). Det var min familj, mina kusiners familj och mormor och morfar. Riktigt mysigt och trevligt var det, tills vi skulle gå och hämta våra jackor för vi skulle åka hem. Då hade nån tagit pappas jacka! En skinnjacka som hade kostat kanske 3000 spänn. DÅLIG STIL. Vi hade hängt in dem i en garderob där det inte var nån vakt eller så, men det stod att man skulle hänga jackan där och alla andra hade gjort det. Morfars trisslotter hade dem tagit också, heh.

Imorgon är det skola, usch och blääää. Men det är 1 timmas sovmorgon, najsnajs.


pussar och kramar till alla. speciellt min lilla 14-åring Elin! :D


RSS 2.0