jag sa ju det emma


Här kommer beviset. Det finns visst en smak som heter Cheesecake Brownie.

In your face :D


 

pluggdag

Hej, förlåt för dålig uppdatering idag. Men Paulina var här, och det ända vi gjorde va plugga, plugga, plugga. Har varit på fotbollsträning nu och ska duscha, och efter det är det meeer plugg. Och då kommer jag missa lite av Desperata Hemafruar :'(. Men, det är sånt som måste göras. Så tyvärr blir det inge mer blogg ikväll . ´Men vi hörs imorgon! :D

ha en bra kväll.
linnea

just nu

Ny duschad och fräsch! Snart blir det väl Project Runway eller Ballar av stål, vi får se. Sovgott! :)



båt utflykt















a booring monday

Nu har jag änltigen läst ut "En ö i havet". Så nu är det bara kvar att skriva om den, suck! Det ska vara klart på Onsdag, så jag börjar med det nu så har jag mer tid, *stolt*. Hehe. Så det är väl det jag ska göra nu.

Förresten, tack så mycket för hjälpen i förra inlägget. Ska nog ta och köpa den vita snart. Skulle egentligen åkt till stan med Jenny idag, men det blev inget med det. Lite synd, men jag får väl åka någon annan dag. Bara den inte hinner ta slut, då blir jag seriöst ledsen.



ses senare, kram

kan ni hjälpa mig?

Okej, jag behöver hjälp! Såg två jätte snygga tröjor idag, men jag vet inte vilken jag ska köpa eller om jag ska köpa båda. Please, säg vad ni tycker :)




HM 149 ;-







MQ Paris Kate & I 149,50 ;- ( 50% rabatt, från början 299;-)


nytt



vita tygskor - accent, ballerina - din sko


Jeans skjorts - Top Shop


2 linnen till min dans - gina tricot

26/4

Hejhej bloggen! Gud vilket fint väder det är idag! När jag var i Vällingby nu på förmiddagen så gick jag lixom med bara t-shirt och vissa andra gick med bara shorts. Very najs. Jag lägger upp senare vad som följde med hem från Vällingby.

Vad ska ni mina kära läsare göra idag? Vara ute får man hoppas. Själv måste jag plugga. Not so funny. Men det tar nog inte så värst lång tid.

Förresten håller jag på med en ny header, fast det går inte så bra. Blir fel hela tiden. Men den kommer nog upp inom de närmsta dagarna får vi hoppas.


globen har 20-års jubileum!

Under helgen firar Globen 20år! Och under dagen till ära kommer det finnas massa aktiviteter och "pröva-på" aktiviteter. Tillexempel kommer Tony Irvings Dance Academy där 2 av mina kompisar Jenny och Emma går att dansa. Det kommer också vara allt från tävlingar i SingStar och Guitar Hero där finalen kommer spelas på stora scenen till att lära sig hoppa höjd med instruktörer från Stockholm Marathon. Det kommer bli en fullspäckad helg med mycket roligt.

Jubileumshelg
Bild från globen.se

min fredag

Hej på er! Förlåt för att jag inte skrev något igår, men jag har haft fullt upp. Satt inte ens vid datorn igår faktiskt.
Men igår var jag med jenny och hennes familj och åkte i deras båt. Deras stoooora båt. Gud, jag älskar den. Sen på kvällen var jag ute med jenny, emma och emma. Var inte hemma på hela dagen förns klockan 23.00 typ. Bilder från båten kommer.

Nu på förmiddagen har jag haft match, tyvärr gick det inte så bra. 3-1 till Täby blev det. Men vi kommer igen. ;)




jag älskar jennys mysdress!




åre 09

Idag var det vääärldens tråkigaste dag i skolan. Jag hade ju jour idag, och jag höll seriöst på att dö. Eller inte dö, men ialla fall somna eller något sånt . Men det var väldigt varmt väder, så under mina raster satt jag ute med kompisar i solen och bara mös. skit härligt!

Nu är jag hemma från dansen, ska snart hoppa in i duschen. Förlåt för dålig uppdatering, var med jenny idag och har inte orkat skriva. Men vem gör det hela tiden lixom? Förresten har mitt mobil batteri gått ner till röd nivå. Hej laddare! Hehe, hade bara lust att skriva det. :)


snabbt inlägg

Hej allihopa! Leyla är hos mig nu, vi ska snart ta och spela lite Wii. Senare har jag dans, som vanligt på Onsdagar. Vi har läst lite cp bloggar, höhö. Men vi ses, det blev ett kort inlägg. Men jag skriver förhoppningsvis senare, man vet aldrig med mig. pusspuss


två dagens oufit!

Min dagens


Jennys dagens


Förresten är jennys byxor nyinvesterade idag :) haha

Nytt från igår och idag!

Igår:



T-shirt Gina Tricot, mascara Åhlens.
Nu fick ni en liten sneek peek på dagens outfit också, som jag lägger upp i nästa inlägg :)

Idag:


Jeans leggins Gina Tricot

tisdag

hejhejhej
Idag har jag varit barn vakt åt lilla Malva, men innan var jag i Vällingby en snabbis för att jenny skulle köpa haremsbyxor. Och då passade jag på att köpa ett par snygga jeans leggins, moha. Jag lägger upp både det jag köpte igår och idag senare :)
Snart ska jag på fotbollsträning, eller om typ 40 minuter. Men jag och jenny ska nog dit lite tidigare för det var några som frågade om man kunde komma lite tidigare, så vi ska leka lite, hiihi. Ska bara byta om.
 
pussar och kramar hörs laaaaaater :D


vad händer?

Min statistik idag har varit lika med bajs. Lixom, vad händer? Haha, visst. 14 är inte så många, men det är ialla fall mer än 4.


lite om min dag

Heej bloggen. Hur mår ni? Jag mår fin fint. Idag har jag varit i Vällingby med Niki och Flygare. Vi kollade runt lite och jag fick med mig 2 saker hem som jag visar senare.

Måste bara berätta om en rolig liten händelse, eller ja. Det var ialla fall roligt då ;) Jag skulle prova ett par jeans från gina, ni vet dem där ljusa slitna. 25/32orna var lite för stora i benen, så jag skulle prova 24 orna. Det tog ett tag att ta på sig dem, haha. Men sen när jag skulle ta av mig dem, så gick det inte. De fastnade vid fötterna. Så jag satte mig på golvet och Niki fick dra i dem så jag nästan drogs ut ur omklädmingrummet, haha. Efter mycket slit fick jag ialla fall av mig dem, men då var jag röd som en tomat i ansiktet så mycket som jag hade kämpat. ;) Jag får nog ta och slita ett par egna  ändå.


najsnajs till våren




hejhej idag är det söndag


Nu på morgonen har jag ägnat åt att städa Lunda med min kära klass, haha. Men det var faktiskt roligare än man kunde tro, speciellt eftersom att jag gick med Jossan och Maria. Nu har jag ialla fall kommit hem och ska äta lunch, sen bär det förhoppningvis av till vällingby. Troligen med pappa, men jag fattar inte rikigt hur det ska gå till att shoppa med honom. Troligen inte så bra.. hah. Och efter det klockan 5 så ska jag vara bollflicka tillsammans med några andra i mitt fotbollslag. Så min dag är ganska fylld, men det är najs.

Justja! Hade ju match idag också som jag inte kunde vara med på efter som jag skulle städa. Men vi vann! 1-0 till oss. Känner på mig att det kommer bli ett bra år för Spånga IS f-95, haha :)


Åååh, världens sötaste kissekatt. Det är Violas kompis kattunge, sjukt fin. Eller hur? :)

Beyonce i Globen

Åååh, nu är jag glad! Jag mamma och Viola ska kanske gå på Beyonces konsert i Globen i Maj! Vi har inte bokat eller något, men jag hoppas hoppas hoppas att det blir av. Det vore grymt kul.



Första sanktan matchen!

Godkväll bloggen! Matchen idag gick väldigt bra. Det blev 1-1, men jag tycker att vi spelade väldigt bra. 1 poäng till oss, yeii! Det är typ det jag har hunnit med under dagen.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, försöker ragga upp någon kompis som vill göra något, men typ ingen kan. Buhu.

Nu kom det en jäte bra låt på radion, älskar den! :)



Har förresten jätte problem med min design. Speciellt texten i inläggen. Någon som kan hjälpa mig med någon snygg text? Vore jätte shysst. pusspuss:)

Årets första jorgubbe!






helg


Ja, förlåt för bara ett inlägg igår, men som ni såg på det inlägget hade jag lite fullt upp. Idag har jag däremot inte så mycket planerat, förutom matchen senare på dagen. I Djursholm är den. Hoppas hoppas hoppas vi vinner. Men min ena stortånagel håller på att ramla av, så jag kan typ inte skjuta. Haha, ska inte gå in på detaljer, men det är äckligt xp.
Idag är ju jenny på dansstävling också. Det kommer nog att gå skit bra.

hej så länge!
XD


Min dag i bilder


Först var jag och några kompisar på gläntan och hade.. ja, lite kul ;)










Sen gick jag, Paulina och Sara till Soltunet och träffade på 2 kompisar som vi var med ett tag. Sen gick jag och Paulina hem till mig.



Sen på kvällen gick vi ut med några kompisar



Och en sista bild på Paulinas lovely hår, utsläppt!


Det godaste som finns



Mmm, känner ni hur det börjar vattnas i munnen bara av att kolla på bilden? Haha, inte för att bilden är så bra ;) Men det är det som blir kvällens godis, yummie.

Förresten grattis till min lilla Sara som fyller 14 idag! :D

The lovely Thursday

Gud vad jag älskar Torsdagar! Vi har typ en jätte kort dag i skolan, eller kort och kort, men vi har ialla fall bara 4 lektioner. Och nu snart ska jag på dans. Men först ska jag möta upp Jenny, för nu har Buddah Luddah kommit. Alltså en hund som Jenny känner. Världens sötaste. Vera är ju såklart också med, Jenny egna hund :)


Och så här såg man ut idag. Cardigan Zara, T-shirt Indiska, Tub Kjol Gina, Strumpbyxor HM.


Men nu måste jag byta om till mjukis kläder. pusshej!


Tisdag/ sry, onsdag är det ;)

Hej bloggen! Precis samma shit som igår nu då, bara ett enda inlägg på hela dagen. Sorry. Är verligen ledsen. Efter skolan  idag så gick jag med ett par kompisar till gläntan och spelade med små killar och sen gick jag hem för jag skulle på dans. Men iallfall, ska försöka uppdatera oftare, men det blir knappast bättre av att datorn typ aldrig fungerar. Jag hatar den här jävla pissdatorn! 



Här är en liten dagens outfit, eller ialla fall tröjan. Hade mina mörkblå chinos i skolan, men bytte om när jag skulle dansa. Tröjan är btw Emma Ahlins :)

Första skoldagen!

Hej kära läsare! Är riktigt ledsen för att jag inte har bloggat under den senaste veckan, men som ni vet så har jag ju varit i Åre. Men mer om Åre får ni i ett annat inlägg.

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen, och tidigare idag var jag med Elin, Jenny, Emma F och Emma A. Vi var hemma hos mig och titta på " De ofrivilliga". Ett tips: Se den inte. Haha, den handlade typ inte om någonting, var ganska konstig. Men visst, den var rolig vissa delar :)

Inge mer blogg ikväll tror jag, det är nämligen dubbel avsnitt av desperate housewives plus att jag har Engelska läxa till imorgon. Suck.

 


tisdag!!

Hej! Här sitter jag klockan kvart i 6 och äter lunch, haha. Och om en halvtimma börjar min träning, kommer få sån himla håll. Usch. Lunchen är btw pizza, gottgott. Fast det fanns bara med köttfärsås, men det var riktigt gott.

Japp, nu måste jag börja byta om, jag skriver förhoppningsvis när jag kommer hem, om det inte är så att det tar jätte lång tid att packa. pusspuss


godmorgon!

Haha, ja. För mig är det "godmorgon". Jag gick upp för ungefär en timma sen, oups. not good. Nu snart ska jag ialla fall duscha. Senare på dan ska jag hämta Malva, och på kvällen har jag fotboll. Jag måste också börja packa inför imorgon, eftersom vi ska till Åre.

Vi hörs senare! puss

dagen med leyla

På dagen var jag med Leyla. Vi gick runt vid gläntan, spånga centrum, soltunet och där i kanske 2timmar. Det var sååå skönt väder.






Hade ingen bra dagens outfit bild, så det fick bli den här, haha. And I know att min rumpa ser skit stor ut, hahaha

picknick

Heeeej! Nu har jag kommit hem från min, Leylas och Louise picknick i Starbo. Vi hade bakat innan hemma hos mig för att ta med, hihi.

Lite kortfattat om picknicken: Det var mörkare än vi trodde, Louise och Leyla skämde ut oss för alla människor som gick förbi, läskiga killar, läskiga bilar och motorcyklar, vi sprang väääldigt mycket, vi slängde oss på marken, vi gömde oss bakom träd, vi skämdes för vår "picknick korg" och täckte över den med alla filtar som jag fick bära på vägen hem, jätte stor omväg hem, skavsår på lilltån.


man kan inte vara snygg på varje bild




Haha, så här blir det om man tar en bild på sig själv samtidigt som man hoppar från gungan!

måndag utan skola

Godmorgon bloggen! Vad ska ni göra idag? Själv vet jag inte.. men jag vill ialla fall vara utomhus i det fina vädret. Förresten, jag var ju i Vällingby igår. Vi hann bara vara där i lite mindre än en timma, men jag fick ialla fall ett par mörkblå chinos. Ska nog ha på mig dem idag. Jag visar bild senare. pusspuss

skor!



Din sko


Din sko



Vagabond


Scorett



Top Shop


Nelly


mys söndag

Hej! Nu är jag hemma från träningen och ska snart hoppa in i duschen. Sen är det Gossip Girl som gäller med min kompis "gårdagensgodis" brevid. Riktigt mys, pusspuss


i love this song

En gammal favorit

Söndag 5 april

Hej bloggen! Sovit gott?  Det har jag, men tyvärr åkte kusinerna hem idag *snyft*. Igår i sköna solen var vi ute och fotade och "lekte" på Soltunet, haha. Visar bilder sen. Förresten var igår den första dagen i år som jag använde mina ballerina skor, sommar. Idag är det tyvärr tråkigt väder, inte alls lika fint.
Nu ska jag äta lunch, och sen åker jag nog med min familj till vällingby. Vi ska köpa en ny tv, äntligen! Vi ska också kolla runt lite, och jag ska nog få ett par chinos till, mörkblå. För jag känner på mig att jag kommer "överanvända" dem. Alltså ha på mig dem typ varje dag. Då är det bra att ha ett par till. :) Efter det klockan vid 5 tror jag så är det träning som gäller, fotboll.
Vi hörs senare! pussar


Världens godaste glass..






Bilder från Gbs hemsida

Nyheten Magnum Temptation är vekligen en av de godaste glassarna jag någonsin ätit. Är egentligen inte så förtjust i glassar, men jag blev kär. :)


sommar, sol och häftig pool...

Ååh vad det är skönt med vår! Sitter ute i solen med datorn i knäet och bara njuter. Önskar att det aldrig blir vinter igen,  fast det kommer det tyvärr bli. På Onsdag närmare bestämt, då jag ska till Åre. Paallaaaa! Men min kompis Mathilda ska också vara där, har inte träffat henne på ett helt år,så det ska bli kul.
Fast det finns dåliga saker med sommaren också, tyvärr. Typ irriterande getingar och myggar. Det hade inte precis varit katastrof om världen hade sluppit dem. ^^


så skönt, påsklov!

Heej! :) Mina kusiner är här nu, har rest ändå från Göteborg, hihi. Vi tittar på Talang, lite roligt faktiskt.
Idag efter skolan åkte jag, Jenny, Emma F, Emma A och Ebba S till stan. Det var bara Jenny som köpte något, men det var väldigt roligt !

Nu kan jag inte skriva mer för jag och Johan ska spela vårat favorit spel, haha. Hoppas ni har haft en bra dag.

Isn't she hot?!

Heej! Just nu sitter jag i Jennys rum och chattar med Flygare. Hon har problem med sina kläder ;) Jag ska sova här, trevligt! :)


(blivande student bild, haha) :D *hon är OSERIÖS, hon är snyggare i verkligheten! *

puss

Film Tips!

Nu har jag väldens bästa film - Gilbert Grape. Den handlar om Gilbert (Johnny Depp) och sin utvecklingsstörda lillebror Arnie (Leornado DiCaprio) som bor i den lilla hålan Endora tillsammans med deras mamma som varit instängs i deras hus sedan långt tillbaka på grund av övervikt.
Den här filmen är verkligen en av de bästa jag sett. Leornardo gör ett otroligt bra jobb när han spelar utvecklingstörd, och man kan inte se på den utan att bli berörd. Regissören är till och med Svensk, Lasse Hallström.
En film som verkligen alla måste se!


Håll ut, snart fredag

Hej sötnosar! Haft en bra dag än så länge? Det har jag, skoldagen kändes jätte kort! Really Najs. Och eftersom att jag ska på dans om ungefär 1 timma, så ser ju inte dagen ut att bli sämre heller.
Imrgon i skolan har vi matte dag. Jippie!!!! eller inte. Fyfan vad tråkigt det kommer bli, seriöst. Och vi kommer ha det med Johnny "Bajs" Parker. Aja, man får väl försöka stå ut ialla fall.



Och jag har kommit på att man blir mycket snyggare på svartvita bilder.
"Så det är därför alla på gamla filmer ser så bra ut!" :)

kväll 1 april

Nu är jag home från dansen, det var riktigt kul idag, hihi. Vi har bestämt kläder och så nu också. Längtar till nästa termin då jag ska börja tävlingsdansa! Ååh, det ska bli så kul! haha.

Förlåt att jag inte har skriit mycket alls, men jag kommer inte på något att skriva om längre. Och det är väl bättre att jag skriver när jag har något bra att säga istället för typ "jag ville bara säga hej", haha. Inläggen kommer ju bli dåligt skrivna så också. Men säg vad ni tycker, ge mig tips hur min blogg kan bli bättre. Det skulle betyda jätte mycket :)

Nu ska jag duscha, nattinatti


Jag kan lura dig vart jag vill!

Nu har jag kommit hem från skolan, eller ja. Jag kom hem för typ 1 timma sen. Nu ska jag mest slappa fram till dansen halv 8. Skönt. Idag hade vi NO prov förresten, och det gick sämst! Hon har så konstiga frågor med, allt som inte har gått in i skallen typ. Usch, hoppas det gick någorlunda bra ialla fall.

Är det någon som har blivit lurad idag? Eller lurat någon? Jag blev lurad av mamma och pappa imorse, men annars har det inte varit så mycket. Bara små när man säger April April 1 sekund efter, typ "du har en fläck på tröjan, april apriil". Haha. Och jag är sämt på att komma på luringar, hehe.


RSS 2.0